Dimarts, 5 de abril del 2016 | 15:44
Opinió · Llengua
Koiné
Miquel Strubell
Sociolingüista
Veient la llista de redactors i signants del text del Manifest Per un Veritable Procés de Normalització Lingüística a la Catalunya Independent, -amics meus molts d'ells, i per a mi gent venerada, gent d'un nivell intel·lectual fora de tot dubte- i davant dels atacs furibunds,
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC: el partit o el Procés?
CDC està passant per uns moments difícils. Haver callat durant trenta anys, fent veure que no passava res amb el finançament del partit i els sectors dels negocis, ara els està passant factura. I això es produeix en un moment en què el país ha fet el pas endavant més important de la seva història, obrint el camí cap a la seva sobirania i llibertat.
Opinió · Política catalana
Sentit institucional, sentit de país
Jaume Ciurana i Llevadot
Diputat de Presidència de la Diputació de Barcelona, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona
Aquests darrers anys, la Diputació de Barcelona, ha col·laborat amb el Govern i el Parlament de Catalunya en l'objectiu -expressat democràticament de forma majoritària per part dels ciutadans del nostre país-  de construir un nou Estat.
Notícia · Política catalana
ERC, inflexible amb la corrupció i el frau
El portaveu nacional d'ERC, Sergi Sabrià, ha explicat que la descoberta a través de la filtració massiva dels anomenats Papers de Panamà que ha permès conèixer l'existència de fortunes ocultes evadides a paradisos fiscals, "ens ha causat molta indignació, molta, però malauradament poques sorpreses".
La fotografia · Política catalana
La CUP, punta de llança del Procés?
La CUP defensa la desobediència en l'acte "Sense por" al Fossar de les Moreres, amb la presència de càrrecs electes de la formació. La CUP posa així en acció tot el seu muscle polític.

Notícia · Política
Societat Civil Catalana denuncia 5 entitats i 19 eurosiputats per "malmetre el seu honor"
Societat Civil Catalana (SCC) ha denunciat 19 eurodiputats i 5 entitats "per haver promogut un manifest en què reclamaven a l'Eurocambra que li retirés el Premi Ciutadà Europeu 2014". "L'objecte de la demanda és perquè en el manifest considerem que es fica il·legítimament en l'honor de
Recull de premsa · Llengua
Cardús: "Lliures, és a dir, discrepants"
En un article a l'Ara el sociòleg Salvador Cardús reflexiona al voltant de la polèmica sorgida arran de la publicació El manifest sobre la normalització lingüística en una Catalunya independent.. Així ens diu al respecte "He de dir d'entrada que sóc poc entusiasta dels manifestos. Són instruments de comunicació obsolets i,
Recull de premsa · Unió europea
Ferrer: "És l'hora de la política europea"
En un article al Punt Avui l'economista i politòleg, Xavier Ferrer,  analitza la complicada situació que viu la UE i afirma que tot i el mal moment que aquestà està patint  "la UE té el 7% de la població mundial, produeix el 25% de la riquesa i dedica a l'estat del benestar el mateix que la resta d'estats del món, que representen el 93% de la població.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí