Monday, 18 de July del 2011 | 19:24
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Pujol i Nadal fan un gest de futur?
Després del pacte antinatura de CiU i PP pels pressupostos, sembla que els convergents no escaliven mai, ni en set anys a l'oposició. Amb la rebel·lió silenciosa d'amplis sectors sobiranistes de la federació i de la societat civil, CiU s'està veien obligada a trobar enteses més naturals, com faran el PNB i el PSOE a Euskadi després de la mala experiència del PP i el PSOE al govern,que va provocar el titella Patxi López com a Lehendakari.
 · Junqueras i Rovira tenen via lliure per rellevar l'actual direcció d'ERC.
Junqueras i Rovira tenen via lliure per rellevar l'actual direcció d'ERC.
Notícia · Política
Via lliure per Junqueras
El seu únic oponent, l'exsenador Carles Bonet, es retira de la cursa al no assolir el 5% d'avals de la militància necessaris. De portes enfora, la formació recupera la tranquil·litat i afronta un congrés que poc tindrà a veure amb el del 2008.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
La temporada ja ha començat
El Barça ha tornat a la feina sense cares noves i alguna baixa. Guardiola insisteix en la necessitat de reforçar l'equip, sabedor que els millors jugadors ja els té.
 ·
Notícia · Política
"És el PP a mans del sector més espanyolista i antimallorquinista que hem tengut mai"
El secretari general del PSM, Biel Barceló, admet que no han "pogut aturar el tsunami del PP" a les Illes i considera que l'actitud del govern de Bauzá els obliga a fer oposició des del primer dia.

 ·
Notícia · Societat civil
Uns 300 assistents celebren l'aplec del Pi de les Tres Branques
Aquest passat diumenge 17, com cada tercer diumenge de juliol, l'aplec al Pi de les Tres Branques s'ha convertit en la cita indispensable per als patriotes catalans amants de la reivindicació ludicofestiva, la tradició i la natura.
 ·
Notícia · Societat civil
27.000 joves omplen l'Acampada Jove a Montblanc
El director del festival ha valorat aquesta setzena edició com "una de les millors dels darrers anys". Bandes com Obrint Pas, Brams, Els Pets o La Pegatina han actuat al llarg del cap de setmana.
 ·
Notícia · Societat civil
El Rebrot 2011arriba als deu anys amb bona salut
Els organitzadors afirmen que ha estat el més concorregut de les últimes edicions. Maulets i la CAJEI van refermar la seva voluntat de conformar una única organització "forta i cohesionada".
 ·
Recull de premsa · Política
Carod: "Demanarà també la senyora Sánchez-Camacho que tanquin les ambaixades espanyoles?"
"És amb crisi econòmica quan més cal ser presents al món, internacionalitzar la nostra economia i acompanyar-la amb suport i voluntat política, sobretot quan la marca Espanya, ara, ens perjudica".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
S. Cardús: "Òmnium s'ha sabut situar on calia i ha sabut assenyalar els horitzons que esperàvem"
"Òmnium fa el paper que una societat civil mai no pot de deixar de fer: prendre la iniciativa en qualsevol circumstància per tal que el poder polític no s'encanti. Emancipats, també el necessitarem".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí