Dijous, 4 de juny del 2015 | 19:43
Opinió · Política
Els con­ver­gents volem la inde­pendèn­cia i anem a guan­yar el 27S
Èric Bertran
Sots­di­rec­tor de la Fun­dació Nous Cata­lans
Comença una pre­cam­pa­nya elec­toral que es pre­veu llarga i difí­cil. L'objectiu és que el proper dia 27 de setem­bre guanyi clara­ment la inde­pendèn­cia. És per això que des de Con­vergèn­cia ja hem enge­gat la cam­pa­nya Benvinguts al futur.
Opinió
Mas no suma
Carme Arenas
Filòloga i presidenta del PEN Català i de Linguapax Internacional
La pèrdua de l'alcaldia a la ciutat de Barcelona per part de CiU ha fet trontollar la ja inestable trajectòria d'aquests dos partits en els darrers temps. Davant els resultats, Mas no ha fet gala d'aquell fair play que ha sabut mostrar altres vegades i s'ha abocat a declaracions que deixen entreveure un gran malestar a causa d'una estratègia fallida.
 ·
Crònica · Seguretat
Fernández Díaz margina els Mossos
Aquesta setmana ha començat a Barcelona una trobada internacional de les Policies i serveis d'intel·ligència de 37 països organitzada per la INTERPOL.
 ·
La fotografia
L'ANC ratifica que la república catalana és necessària i urgent per al futur de les empreses
L'assemblea ha presentat un estudi sobre l'impacet de la independència en el futur estat català en el qual s'hi conclou que l'Estat espanyol no compleix amb les inversions i "perpetua un infrafinançament a Catalunya que perjudica les empreses".
 ·
Notícia
Sants-Montjuïc per la Independència organitza el debat 'La Constitució que volem'
Dins del cicle Debats ANC, la territorial de Sants-Montjuïc ha organitzat una taula rodona on hi participaran Jordi Armadans, Sebastià Sardiné, Dolors Feliu i Miquel Sellarès.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El viatge del Papa a Sarajevo interpel·la Espanya
El viatge del Papa Francesc aquest 6 de juny a Sarajevo, capital de Bòsnia i Hercegovina, enforteix el procés sobiranista català i interpel·la Espanya. "La pau sigui amb vosaltres" és el lema d'aquesta visita a la independent Bòsnia i Hercegovina.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Catalunya l'hem de fer pensant des de la nostra dignitat nacional i sobirania"
"D'aquí al 27-S, militància i pluralitat d'opcions, però amb el signe més. I sense enfrontaments entre nosaltres".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Qui pot demanar a Colau que es defineixi si un mateix té de socis els inventors de la desconcertant i tèrbola pregunta?"
"Unió encara vol despistar a veure si ens ho empassem. Tot aquest embolic no ajuda gens la capacitat seductora de l'independentisme. Allargar-lo encara més és un suïcidi".
Opinió
La clau del procés
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
Catalunya, mitjans de maig de 2015: mentre que en un poble simbòlic del Bages es procedia al relleu tranquil de la cúpula de l'ANC, amb l'objectiu d'encarar amb força el proper tram del procés sobiranista, a una parada de bus d'una ciutat simbòlica del Baix Llobregat apareixia una pintada que expressava "puta estelada". 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí