Dilluns, 18 de novembre del 2013 | 20:32
Entrevista
"IB3 Ràdio és un cavall de Troia. Nosaltres pretenem tot el contrari"
Tomeu Martí
Coordinador de l'Obra Cultural Balear
Tomeu Martí abandonarà la coordinació de l'Obra Cultural Balear (OCB) a finals d'any per a posar-se a treballar per la construcció de l'única ràdio privada en català a les Illes Balears, Ona Mediterrània, que previsiblement iniciarà les seves emissions regulars a partir de desembre. Martí, un dels impulsors del nou mitjà de comunicació, porta més de vuit anys creant i desenvolupant projectes de país des de l'OCB i és també un conegut activista, escriptor i periodista de les Illes Balears.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Resistir dins del PSC
Després del Consell Nacional extraordinari del PSC del passat diumenge podria fer-se evident que el PSC es posiciona en contra del dret a decidir. El resultat de les votacions podrien fer-ho evident. Però això no és ben bé així.
Recull de premsa
Romeva: "En la formulació de la pregunta s'hi ha de sentir inclòs tothom qui cregui que cal redefinir les regles del joc"
"La qüestió és si [la pregunta] satisfà prou una clara majoria de manera que provoqui una gran participació, i que la resposta que en surti permeti treure'n un missatge clar".
Recull de premsa
Culla: "Qualsevol polèmica intervenció dels Mossos permet qüestionar la seva existència"
"Recorden Intxaurrondo?[...] Saben que, només entre 1977 i 1982, almenys 146 persones van morir a Espanya, víctimes de violències policials? Bé, doncs ni tan sols en aquestes circumstàncies a ningú se li va acudir qüestionar la legitimitat de la Guàrdia Civil o de la Policia Nacional".
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política
PP-PSOE es queden el PSC, cal salvar UDC i ICV
Antoni Reig
Periodista
L'evolució de la societat catalana en els últims anys, que ha situat en primer pla el procés sobiranista, està clarificant ràpidament el panorama polític. En la marxa cap a la independència, acompanyen al nostre poble CDC, ERC i les CUP. En el camp unionista, s'hi han situat PP i Ciutadans. Enmig, nedant entre dues aigües, PSC, UDC i ICV.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí