Dimarts, 22 de març del 2011 | 19:33
 ∑
Crònica · Política catalana
De qui és presoner l'alcalde Hereu?
Jordi Hereu t√© dues pedres a la sabata que li estan embrutant la precampanya electoral, totes dues relacionades amb la llibertat d'expressi√≥. Una √©s la den√ļncia contra Vilaweb per haver informat de l'anomenat cas Vilar√≥. Tots els grups municipals (incl√≤s el PP) han demanat la retirada de la den√ļncia sobre uns fets obscurs que van passar al voltant del cap de la Gu√†rdia Urbana.
 ∑
Crònica · Economia
Lleida-Alguaire: xantatge i decisions q√ľestionables
La companyia aèria irlandesa Ryanair té com a màxima en política empresarial el xantatge als governs dels territoris on opera. I Catalunya no n'és l'excepció. Després d'anunciar que redueix a la mínima expressió la seva oferta als aeroports de Girona i Reus, dijous passat enviava una missiva a la Generalitat amb un nou xantatge sobre la taula:
 ∑
Notícia · Política
La CUP es presenta a Barcelona amb Xavier Monge com a cap de llista
La candidatura incorpora independents a les llistes i reitera que va descartar sumar-se a la coalició de Portabella perquè "no ha ofert res que no hagi fet durant les anteriors legislatures".
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Catosfera: reflexions al voltant del 2.0 a Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Blogs, xarxes socials i, sobretot, Facebook i Twitter són paraules, avui, que estan en boca de tothom. Aquestes eines estan canviant les nostres vides.
 ∑
Notícia · Societat civil
"Els balcons no accepten prohibicions", la resposta de Barcelona Decideix a la censura de les banderoles
L'entitat promou una campanya per tal que els barcelonins omplin els seus balcons amb banderes o pancartes de la consulta del 10 d'abril
 ∑
Notícia
Miquel Sellarès a la seu d'Òmnium Sabadell: "De fer país i nació, a fer Estat"
Amb motiu del seu 50è aniversari, l'entitat cívica i cultural més destacada del país, Òmnium Cultural, ha organitzat diverses activitats entorn a la independència de Catalunya i la seva construcció com a Estat.
 ∑
La fotografia · Cultura
La cultura suspèn Mascarell
Els primers cent dies del govern Mas, que estan ja al caure, no passen l'examen de la cultura del país. Les severes mesures de restricció i retallada pressupostària del nou executiu han enfurismat el sector de la cultura a Catalunya, que aquesta setmana s'ha manifestat a la capital catalana.
 ∑
Recull de premsa · Política
F. √Ālvaro: "L'afair de Joana Ortega podria ser menor si Mas no bas√©s la seva credibilitat en el discurs d''els millors'"
 ∑
Recull de premsa · Política
M. Llansana: "El Parlament hauria d'aprovar la proposta de l'anterior govern per evitar l'√ļs electoral de la immigraci√≥"
Opinió · Política
Viutanta anys d'història
Ester Capella
Portaveu i regidora del Grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona
El mes de març de 1931 naixia Esquerra Republicana de Catalunya, com a confluència de diferents moviments i organitzacions polítiques, algunes de caire social i cultural. Esquerra es configurava amb voluntat de ser una tercera força, entre l'immobilisme de les dretes i la inoperància dels elements extremistes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠