Dimecres, 13 de gener del 2016 | 12:58
Opinió · Política catalana
S'albiren canvis. Benvingut president Puigdemont (1)
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
L'Associació Tribuna.cat, que tinc l'honor de presidir, albira canvis amb l'arribada del nou president Puigdemont, que esperem que no deixi de ser periodista, doncs aquesta digna professió havia perdut importància en els últims cinc anys del mandat el president Artur Mas.

 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Liquidem el 6-M, tenim president i tindrem Govern
El Col·lectiu Joan Crexell s'havia manifestat favorable a que el 6 de març hi hagués noves eleccions i que el sobiranisme donés la majoria absoluta a aquelles forces que ens volen portar a la nostra independència nacional.

 ·
Crònica · Política
A partir d'ara què?
Ara que ja tenim acord i el govern gairebé constituït ERC ha volgut posar de manifest el seu paper en el procés negociador davant d'altres que posaven interessos particulars per sobre dels del país afirmen els republicans. "Ho hem aconseguit"  són les paraules amb les que  Oriol Junqueras es dirigia als seus companys del consell nacional de partit.
 ·
La fotografia · Comunicació
Carles Puigdemont pren possessió del càrrec prometent "responsabilitat al Parlament i al poble de Catalunya"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha pres  possessió del càrrec comprometent-se a "treballar per explicar i implicar, per preparar i garantir, per estabilitzar i asserenar"i ha expressat la seva voluntat de treballar amb diàleg per "consolidar les majories fonamentals" que facin possible el projecte sobiranista.
 ·
Notícia · Política catalana
Saül Gordillo nou director de Catalunya Ràdio
El periodista Saül Gordillo serà el nou director de Catalunya Ràdio a proposta d'ERC i amb el beneplàcit de CDC. D'aquesta manera, es preveu que es normalitzi l'impàs en la que es trobava  l'emissora després que el seu últim director, Fèlix Riera, fos destituït el passat 27 de juliol.
 ·
Recull de premsa · Política
Boix:"Unes noves eleccions al març haurien estat un desastre col·lectiu per a l'independentisme"
En un article al diari Ara el professor Carles Boix analitza la situació política a Catalunya i a Espanya després del pacte d'última hora  per investir Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat  i afirma que "El pacte JxSí-CUP fa possible recuperar la iniciativa política catalana -almenys momentàniament" i que
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí