Dimecres, 18 de març del 2015 | 19:58
Crònica · Política catalana
Unió és Duran i Duran és Unió
Andreu Pujol
Historiador
El conseller Ramon Espadaler va deixar anar que "Duran és Unió i Unió és Duran" per deixar clar que la constant argumentació de CDC que dissocia una cosa de l'altra no té cap mena de fonament. Des de "L'État, ces't moi", frase atribuïda al rei de França Lluís XIV, que no havíem vist una cosa semblant, però Espadaler s'hauria d'adonar que el discurs de CDC es fa en benefici de la federació i, per tant, també d'UDC.
 ·
Crònica · Pla de lleida
L''excepcionalitat independentista' o la tesi de l'enze
Ivan Mambrillas
Quan sentim a dir que l'independentisme s'ha desinflat, sabem que tenim un enze al davant.
Opinió
Un full de ruta per ser majoria
Carles Mundó (@CarlesMundo)
Advocat
En aquestes alçades del procés, sense haver arribat encara al moment decisiu, és molt bona notícia que els partidaris de convertir Catalunya en un Estat independent es mantinguin en el 45%, segons el CEO.
 ·
Llibres / revistes
775 ens locals ja contracten a través de la central de compres
 ·
La fotografia
Pere Martí presenta el seu darrer llibre, 'Escac a l'Estat'
El periodista ha omplert la Casa del Llibre aquesta passada setmana en la presentació del seu darrer llibre, 'Escac a l'Estat', on s'hi revelen les trames subterrànies del joc brut de l'Estat contra el 9N i el moviment sobiranista.
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Cal que els partits que defensen una relació diferent amb l'Estat expliquin com serà possible"
"El nou estat català és present en totes les agendes nacionals i internacionals. El món sap que el procés català no té aturador, perquè en democràcia a la Unió Europea no es pot obligar cap poble a formar part d'un estat".
 ·
Crònica · Seguretat
Reflexió després de la 'pixerada' a l'estelada
La 'pixerada' d'un energumen dels cossos i forces de seguretat de l'Estat a una estelada, així com altres accions d'aquests darrers mesos, ha provocat que des del CEEC volguem fer una sèrie d'observacions.
 ·
Entrevista
"En aquests moments, el que més s'assemblaria a un model confederal és la Unió Europea"
Antoni Castellà
Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat
Nascut a Barcelona el 1970, Antoni Castellà és des del gener del 2011 secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, professor a Esade, ha treballat en el sector privat alhora que ha anat ocupant responsabilitats polítiques a Unió Democràtica de Catalunya, on hi milita des de fa més de vint anys. La seva afició per aixecar torres humanes (és membre dels Castellers de Vilafranca) el deu haver ajudat a formar equips amb visió estratègica.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí