Tuesday, 26 de July del 2011 | 19:28
 ∑ Tot i que, a priori, Bustos i Ros formen part de fam√≠lies oposades dins el PSC, la seva alian√ßa sembla encaminada a fer-se amb el control del partit.
Tot i que, a priori, Bustos i Ros formen part de famílies oposades dins el PSC, la seva aliança sembla encaminada a fer-se amb el control del partit.
Crònica · Política
El pacte Ros-Bustos: les rebaixes del PSC
A mesura que s'acosta el congrés del PSC comencen a produir-se els primers moviments per controlar la successió de José Montilla, que deixa la primera secretaria. Fins ara eren coneguts els moviments de Miquel Iceta, els del crític Joan Ignasi Elena, i aquesta setmana ha aparescut el tàndem Àngel Ros-Manuel Bustos.
 ∑
Notícia · Economia
Catalunya paga la ceguera de Zapatero amb la crisi
A principis de l'any 2008, José Luís Rodríguez Zapatero jurava i perjurava que a l'Estat espanyol no hi havia cap crisi econòmica i financera, malgrat que a la resta del món ja havien acceptat el nou escenari i aplicaven plans de xoc.
Opinió · Política
Les incògnites d'ERC
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Una de les incògnites d'Esquerra és saber qui serà el cap de llista a les properes eleccions espanyoles.
Opinió · Economia
El marc català de relacions laborals
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Per sortir de la crisi, l'impuls al marc català de relacions laborals és imprescindible. Tenir o no tenir polítiques d'ocupació adaptades a les necessitats del nostre teixit productiu, esdevindrà clau en els propers temps.
 ∑
Crònica · Economia
Els plats trencats de la grapa política al sistema financer
Tot just fa quatre dècades, a l'Estat espanyol hi havia 90 caixes d'estalvi. A partir de la dècada dels noranta, una onada de fusions va reduir a la meitat el gruix de l'oferta, fins a les 45 entitats que estaven actives el 2007.
 ∑
Notícia · Economia
El pols de Ryanair amb la Generalitat deixa l'aeroport de Girona amb 21 rutes menys
La companyia segueix amb la seva pol√≠tica propera al xantatge per negociar les ajudes econ√≤miques per seguir operant a l'aeroport. Homs respon a l'anunci recordant que "sempre hi haur√† alg√ļ segur disposat a proveir de viatgers l'oferta" tur√≠stica a Girona.
 ∑
Notícia · Economia
El Govern acusa a Ryanair de voler créixer al Prat per "lowcostitzar-lo"...
Ho ha afirmat el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, després de l'anunci de l'aerolínia de reducció de vols a Girona.
 ∑
Notícia · Economia
... i la companyia afirma que la idea de convertir-lo en un 'hub' és una "bogeria"
El vicepresident de l'aerolínia, Michael Cawley, ha acusat a la Generalitat de dur a terme polítiques aeroportuàries equivocades.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
BCN: capital del mòbil
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Divendres passat, la xarxa catalana bullia. Les xarxes socials anaven ben plenes i carregades. La dada que exemplifica això, més clarament, és que el hashtag #MWCBCN esdevenia trending topic -tema més comentat- del dia a Twitter.
 ∑
Notícia · Política
"Voler grup propi no implica ser més catalanista"
El candidat a la secretaria general del PSC i exalcalde de Vilanova i la Geltr√ļ, Joan Ignasi Elena, se suma a les veus que insten el partit dels socialistes de Catalunya a tenir veu pr√≤pia al Congr√©s. Elena, per√≤, alerta que el grup propi a Madrid no ha de suposar, en cap cas, ser m√©s catalanista.
 ∑
Notícia · Illes Balears
El sindicat STEI-i, en peu de guerra amb Bauz√°
La promesa electoral del Partit Popular encap√ßalat per l'ara president del govern de les Illes, Jose Ram√≥n Bauz√°, de suprimir el requisit del catal√† a l'acc√©s de la funci√≥ p√ļblica ha enc√®s totes les alarmes del sindicat STEI-i.
 ∑
Recull de premsa · Política
J. Font: "Cal recuperar l'autonomia, la veu i la visibilitat del socialisme català al Congrés"
"Descavalcat després de molts anys, el socialisme català ha d'aprofitar per fer net i regenerar-se. Ha d'actualitzar les seves propostes i connectar amb les noves energies de la gent".
 ∑
Recull de premsa · Societat civil
Salvador Card√ļs: "La cohesi√≥ social ja no √©s el fre, sin√≥ l'horitz√≥"
"La cohesió en cap cas no pot ser un pretext per prohibir-nos res, ha de ser un objectiu fonamental per aconseguir un màxim d'unitat nacional política i social".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠