Dimecres, 9 de novembre del 2016 | 13:05
Opinió · Política
Un gol per l'esquadra
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Mariano Rajoy va donar a conèixer el seu nou executiu amb un comunicat. A l'estil de la vella política, la que té por de les compareixences i la que usa el plasma quan no vol sobresalts. De fet, de vella política en continua fent tothom,
La fotografia · Política catalana
El 13 de novembre, la democràcia et necessita
El proper diumenge 13 de novembre a les 12 h, Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència convoquen una concentració a l'avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.
Opinió · Política catalana
Endavant i mantinguem la dignitat
Jordi Porta
Com ja s'ha dit moltes vegades el respecte a les lleis depèn del procés que s'ha seguit per elaborar-les i aprovar-les. El franquisme també dictaminava lleis i les que actualment són vigents a Catalunya s'han redactat i aprovat en condicions massa sovint poc respectuoses amb la voluntat de la ciutadania catalana expressada democràticament.

Opinió · Política catalana
La cada vegada més necessària desobediència civil
Humbert Roma
Periodista
Digueu-li desobediència –com vol la millor tradició política i dels moviments socials– o, amb un peculiar discurs jesuític, "obediència" a allò que han encomanat els electors o la majoria del Parlament, 
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "La creació d'un nou estat, de la República Catalana, és una oportunitat que no podem deixar escapar per dotar-nos d'una llei electoral pròpia"
En un article a l'Ara titulat "Transitorietat i llei electoral"  Pere Pugès afirma que "m''atreveixo a dir que una de les coses que fa més falta que canviï és el sistema polític, aquest sistema de partits tancat que facilita totes les desviacions possibles i,
Recull de premsa · Unió europea
Ferrer: "És l'hora de deixar de governar sobre la base de la immediatesa i la imatge, és l'hora de ser valents i d'afrontar els reptes amb pragmatisme i fent prevaldre l'interès general"
En un article al Punt Avui el politòleg i l'economista, Xavier Ferrer, reflexiona sobre com ens veuran les generacions futures i es pregunta "si ens veuran com una societat que viu pendent de la imatge, de la comunicació immediata, curta i senzilla.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí