Dimecres, 9 de novembre del 2016 | 13:05
Opinió · Política
Un gol per l'esquadra
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Mariano Rajoy va donar a conèixer el seu nou executiu amb un comunicat. A l'estil de la vella política, la que té por de les compareixences i la que usa el plasma quan no vol sobresalts. De fet, de vella política en continua fent tothom,
 ·
La fotografia · Política catalana
El 13 de novembre, la democràcia et necessita
El proper diumenge 13 de novembre a les 12 h, Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència convoquen una concentració a l'avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.
Opinió · Política catalana
Endavant i mantinguem la dignitat
Jordi Porta
Com ja s'ha dit moltes vegades el respecte a les lleis depèn del procés que s'ha seguit per elaborar-les i aprovar-les. El franquisme també dictaminava lleis i les que actualment són vigents a Catalunya s'han redactat i aprovat en condicions massa sovint poc respectuoses amb la voluntat de la ciutadania catalana expressada democràticament.

Opinió · Política catalana
La cada vegada més necessària desobediència civil
Humbert Roma
Periodista
Digueu-li desobediència –com vol la millor tradició política i dels moviments socials– o, amb un peculiar discurs jesuític, "obediència" a allò que han encomanat els electors o la majoria del Parlament, 
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "La creació d'un nou estat, de la República Catalana, és una oportunitat que no podem deixar escapar per dotar-nos d'una llei electoral pròpia"
En un article a l'Ara titulat "Transitorietat i llei electoral"  Pere Pugès afirma que "m''atreveixo a dir que una de les coses que fa més falta que canviï és el sistema polític, aquest sistema de partits tancat que facilita totes les desviacions possibles i,
 ·
Recull de premsa · Unió europea
Ferrer: "És l'hora de deixar de governar sobre la base de la immediatesa i la imatge, és l'hora de ser valents i d'afrontar els reptes amb pragmatisme i fent prevaldre l'interès general"
En un article al Punt Avui el politòleg i l'economista, Xavier Ferrer, reflexiona sobre com ens veuran les generacions futures i es pregunta "si ens veuran com una societat que viu pendent de la imatge, de la comunicació immediata, curta i senzilla.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí