Dimarts, 3 de novembre del 2015 | 12:55
Opinió · Política
Del Quebec a Eslovènia, d'Eslovènia a l'Índia
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Les forces que van obtenir la majoria de vots a les passades eleccions, Junts pel Si i la CUP, han presentat al Parlament una proposta de resolució per iniciar el procés de creació de l'estat català en forma de república.
La fotografia
Les entitats de la societat civil exigeixen que la UEFA respecti el dret a exhibir estelades
L'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Drets i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes portaran a terme un seguit d'accions per demanar a la UEFA que respecti la llibertat d'expressió dels aficionats del FC Barcelona.
Opinió · Política catalana
Menyspreu i repressió
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Des de que Junts pel Si i les CUP han pactat la proposta de declaració, així, substantivada, ens hem trobat un Estat sobtadament crispat. Com la resta de partits espanyolistes, d'altra banda.

Notícia · Cultura
15è aniversari de les esglésies de la Vall de Boí com a Patrimoni de la Humanitat
El conjunt romànic de la Vall de Boí celebrarà el 30 de novembre el 15è aniversari de la designació com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO amb una jornada de portes obertes als temples.
Recull de premsa
Portabella:"Cop d'estat,patent de Guerra"
En un article al Punt Avui el periodista David Portabella fa referència a com es descriu i de quina manera han anat adjectivant  el procés català des de Madrid a mesura que aquest ha anat evolucionant . Es fixa sobretot  Portabella amb les declaracions fetes per Alfonso Guerra.
Recull de premsa
Soler:" Dins de l'organisme hispànic, som un factor extern, una tumoració"
En un article al diari Ara el periodista i historiador Toni Soler titulat "Gibraltar del NOrd" exposa com l'Estat "ha decidit utilitzar Catalunya com a arma electoral i com a revulsiu patriòtic".
Opinió · Política
Una proposta valenta , potser precipitada
Ignasi Faura
Advocat
La presentació de la Proposta de resolució al Parlament de Catalunya per part de Junts pel Si i la candidatura d'Unitat Popular és un pas valent, que manifesta de forma inequívoca l'inicí del procés constituent del nou estat català i compleix
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí