Dilluns, 15 de abril del 2013 | 19:21
 ·
Notícia · Societat civil
L'AMI insta els ajuntaments a pagar els impostos a Catalunya
L'associació ha avançat que vol aplicar la mesura abans de l'estiu amb el vistiplau del Govern i ha informat que presentarà mocions a tots els municipis adherits demanant-los que es tanquin totes les subdelegacions que l'Estat té a Catalunya.
Opinió
Un nou manifest polític
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
El manifest presentat per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres el dia 10 d'abril respon a una aspiració molt compartida pels ciutadans europeus i expressada pels moviments socials més actius. Opinen que s'ha de donar per acabada l'etapa de les manipulacions econòmiques, mediàtiques i polítiques que condemnen els ciutadans a pagar uns desordres que mai no alteren els privilegis de les minories més poderoses. 
Editorial
Fracàs de l'Estat contra el President Mas
Si hi ha alguna conicidència en tots els documents, esborranys i parides del CNI o de les clavegueres de l'Estat, aquesta és la necessitat d'abatre el President Artur Mas o com a mínim portar-lo al carreró sense sortida al qual, amb èxit, hi van portar l'exlehendakari Juan José Ibarretxe.
 ·
Notícia · Política
Junqueras: "No renunciem, no tanquem cap porta a cap via democràtica"
Aquesta setmana s'ha celebrat el tradicional dinar del 14 d'abril o Dia de la República, que organitza Esquerra Republicana de Catalunya al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
 ·
Recull de premsa
T. Riba: "¿Saben tots els habitants del Baix Llobregat que tot el PIB que genera se'n va a Espanya i no torna?"
"Des del 25-N s'ha volgut enterrar el procés. Però el mort disfruta de molt bona salut i [...] la pedagogia ha de ser portes endins".
 ·
Recull de premsa
Ribera: "El tants caps tants barrets social recorda el batibull de grups salvadors de la pàtria de fa uns anys"
"Detecto un precedent [...] al manifest constituent que impulsen el senyor Oliveres i sor Forcades. [...] Reagrupament, Solidaritat, Democràcia Catalana, Catalunya Acció i algunes altres propostes van alimentar la teoria del tants caps, tants barrets".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Països Catalans: ara o quan?
Ara que la Catalunya Principat avança en la seva transició nacional cap al dret a decidir, des del Col·lectiu Joan Creixell entenem que resta obert un debat ─i queden pendents unes decisions per prendre─ que creen certes tensions en algunes organitzacions i moviments de masses. El tema Països Catalans està sobre la taula de discussió. Per això, del d'aquest col·lectiu volem fer una anàlisi i una proposta pel futur.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí