Dilluns, 10 de desembre del 2012 | 19:14
Opinió · Llengua
#Wertgonya
Marina Llansana
Filòloga i periodista
Què fa el govern britànic davant les reivindicacions sobiranistes d'Escòcia? Dóna més marge a Edimburg per frenar el malestar. Què fa el govern espanyol davant de les reivindicacions sobiranistes de Catalunya? Aprova la llei Wert. S'ha de ser cafre per reaccionar a la demanda d'independència de la societat catalana amb un atac tan salvatge als fonaments de la nació, al moll de l'os del país.
 ·
Crònica · Política catalana
La sobiranització de l'esquerra catalana
Roger Buch
Politòleg
Un dels canvis de fons de les darreres eleccions ha estat el que hi ha hagut en el si de l'esquerra catalana. Just fins el passat 25N el PSC era el primer partit de l'esquerra en tot tipus d'eleccions.
Opinió
Gens d'autocrítica, un cabàs de prepotència
Damià Pons
Escriptor.
El president de la Fundació més subvencionada a compte dels pressupostos de l'Estat, la tenebrosa FAES –per a l'any 2012, exactament ha rebut 529.849 mil euros─, fa uns quants dies, en una de les seves periòdiques intervencions de ressuscitat, va afirmar que els nacionalistes (volia dir els que no són nacionalistes espanyols) havien demostrat reiteradament que eren mals governants.
 ·
Notícia · Llengua
Concentracions avui arreu del país en defensa del model d'escola catalana
La coordinadora d'entitats per l'escola en català, Somescola.cat, ha convocat per aquesta tarda concentracions a diverses poblacions de Catalunya en contra del despropòsit pseudofranquista que suposa la reforma educativa del ministre Wert.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Madrid ha liquidat el PSC
Madrid s'ha encarregat aquesta setmana de liquidar, definitivament, el PSC de Pere Navarro. Si als socialistes catalans els resultats del 25-N els van deixar un regust agredolç (esperaven una patacada encara més gran) el PP i el PSOE han demostrat que el seu projecte no és alternativa de govern a Catalunya. El PSC va morir aquest dijous, aniversari de la Constitució espanyola.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí