Dimarts, 26 de juny del 2012 | 19:44
 ∑
Notícia · Política
Rigau: "Som on érem"
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha comunicat serenitat absoluta en valorar la sent√®ncia del Tribunal Suprem. Rigau ha assegurat la continu√Įtat total del model ling√ľ√≠stic de l'escola catalana.
Crònica · Política catalana
CiU: dos relats incompatibles
CiU ha fet de l'ambig√ľitat una de les seves principals armes pol√≠tiques. Sense mullar-se massa, la federaci√≥ ha aconseguit aglutinar electors espanyolistes i electors independentistes. Sota el paraig√ľes de Pujol, aquesta ambig√ľitat va funcionar, mentre es navegava per les aig√ľes pl√†cides de l'autonomisme.
 ∑
Notícia
Segregació a les aules, deconstrucció del país
L'Apartheid ling√ľ√≠stic es consolida als Pa√Įsos Catalans.¬†El Tribunal Suprem ha anul¬∑lat aquesta setmana quatre articles que asseguraven el catal√† com a llengua vehicular al segon cicle de l'Educaci√≥ Infantil.
Opinió
Europa pel canto d'un euro
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
21 de juny, debat i votació al Congrés de la llei del pacte fiscal europeu que obliga els Estats a una disciplina pressupostària per sortir del clot de la crisi. L'acord de començaments de març convertit en text legal.
 ∑
Llibres / revistes
Quan la crisi arriba a l'escola
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
BIO: sector clau per al país
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
481 empreses, 84% de les quals creades a Catalunya, 15.600 milions d'euros de volum de negoci, 22.000 treballadors, la meitat dedicats a la recerca, i empreses joves però consolidades com BCN Peptides/GP-Pharm o Omnia Molecular o, d'altra banda, el cas d'Xcelia, una iniciativa promoguda des del govern català, i que es troba sota el paraigua del Banc de Sang i Teixits.
 ∑
La fotografia
Prou espoli, ara Rep√ļblica Catalana
Esquerra presentar√†, el proper 3 de juliol, la campanya "Prou espoli, ara Rep√ļblica Catalana" a l'Ateneu barcelon√®s a partir de les 19 hores.
 ∑
Recull de premsa · Política
Carod: "La nació quotidiana i cultural pot ser també, un dia, una nació política"
"Els Pa√Įsos Catalans s'han dit m√©s que no pas s'han fet. Potser ja √©s hora que els constru√Įm".
 ∑
Crònica · Política catalana
ICV, més forta però lluny de la majoria
ICV és una força política en ple procés d'emancipació. Fins ara el partit que lidera Joan Herrera havia estat el complement ideal per als socialistes als governs, fins al punt que l'exconseller d'ERC, Josep Huguet, va fer broma afirmant que més que parlar d'ecosocialistes s'havia de parlar "de l'eco dels socialistes". Però les coses comencen a invertir-se per desesperació del PSC.
 ∑
Llibres / revistes
Go home
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠