Dimecres, 27 de febrer del 2013 | 18:57
 ·
Crònica · Política
Epicentre: PSC
El foc de palla que cautelarment cremava a can PSC aquesta setmana ha transcendit a un vertader foc a discreció que ha fet evident, finalment, la gran muralla que separa el PSC del PSOE. La consulta sobre la independència no ha deixat cap cap viu: Chacón ha decidit seguir conreant el camp de la direcció estatal del partit amb seu a Madrid, mentre que Navarro, en un altre dels seus sorprenents girs, ha plantat cara a l'exministra i hores d'ara es repensa quina sanció l'hi pot aplicar.
Opinió
Tres de cada quatre
Vicenç Villatoro
Director de l’Institut Ramon Llull
A l'hora d'explicar al món la votació del Congrés espanyol sobre el dret de decidir dels catalans, hi ha dues maneres de titular-ho. Una, a l'espanyola: Una amplíssima majoria del Congrés vota contra el dret a decidir dels catalans. Una altra, a la catalana: El 75% dels diputats catalans a Madrid reclamen el dret a decidir dels catalans.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Farem calçotades
Ivan Mambrillas
No és cert que, davant l'angoixant estat de coses, l'home comú ─que, per cert, no existeix─ s'estigui limitant a l'escarafall ritual o la reprovació generalitzada ("no hi ha un pam de net"; "tots són una colla de lladres", etcètera i glopada al carajillo).
 ·
Recull de premsa
Cabré: "Com que d'estat no en tenim, la nostra nació ha de tenir estructures fortes"
"La trampa dels "federalistes" de tota la vida és començanr la casa per la teulada, o més ben dit per una bonica façana: descuidem els pilars bàsics i no avancem".
 ·
Recull de premsa
Muñoz: "Veig més factible el concert econòmic que una Constitució que es digui 'plurinacional'"
"Els últims anys han passat dues coses molt importants: a Catalunya ha crescut molt el suport a la independència, i a la resta de l'estat el desig de recentralització. Són camins oposats".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Necessitem el Consell Nacional pel Dret a Decidir?
En les darreres setmanes sembla que s'està decidint i pactant un anomenat Consell Nacional pel Dret a Decidir. Aquest és un organisme pensat amb la bona voluntat de crear una estructura útil.
 ·
Llibres / revistes
El dinero que se esfuma
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí