Dimecres, 3 de juliol del 2013 | 21:54
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
No destruir més estructures d'estat
Des del col·lectiu Joan Creixell ens dol haver d'escriure les reflexions que fem tot seguit en aquesta crònica. Perquè ens trobem en un moment, a Catalunya, en què cal sumar i no ens convenen els atacs a les nostres institucions, a les persones que les representen i a les polítiques que porten a terme. És l'hora de fer pinya, i per això en els propers mesos el nostre col·lectiu treballarà en base a aquesta perspectiva i seguint aquesta mateixa estratègia.
Crònica · Política catalana
Les joventuts dels partits catalans pel dret a decidir
Les joventuts dels partits polítics catalans d'origen democràtic han demostrat cohesió nacional i s'han adherit al Pacte pel Dret a Decidir.
Opinió
Mas: "La consulta és la solució i no pas el problema"
Isidre Palmada
Professor
Aquests dies Duran i Navarro s'esforcen a trinxar-ho tot. Sense ells, el no res, pensen. I tenen raó, de dansar la mort del signe. Perquè s'estan morint. El món els ha abandonat i imploren algun reconeixement. Ells representaven la tercera via. La via del peix al cove, la dels tècnics del pacte. Però aquesta solució avui, no és operativa. 
TribunaTV
El cas excepcional del català a la UE
Crònica · Pla de lleida
A tots els qui us hi vau deixar els testicles
Ivan Mambrillas
Militants i dirigents d'EUiA i d'ICV per als quals l'estelada era, fins fa ben poc, l'ensenya d'una mena d'extremisme folklòric estan abraçant el procés autodeterminista sense deixar anar ni un sol escarafall davant del següent fet: l'autodeterminisme és quasi enterament independentista i mai no se n'amaga.
Crònica · Seguretat
Posar l'atenció al cos de Mossos d'Esquadra
El trentè aniversari de la primera promoció de Mossos d'Esquadra va servir per a què algunes persones que feia anys que no es veien reflexionessin en la trobada posterior sobre què hem fet, què estem fent i quin és el futur del cos de Mossos d'Esquadra --la Policia de Catalunya.
Notícia
Sellarès i les estructures del nou estat
Aquest vespre, a les 20.30 hores a la sala d'actes de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat (plaça de l'Ajuntament nº1), Miquel Sellarès un dels impulsors de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC) i actual president del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC) parlarà sobre les estructures del nou estat català.
Recull de premsa
Villatoro: "El pujolisme no és el fre que va retardar l'esclat del sobiranisme. Una cosa i l'altra posen els fonaments pel present"
"Ara som davant d'una nova hegemonia. Hi ha qui arriba al sobiranisme com una evolució del seu nacionalisme".
Crònica · Economia
El Foment del Treball i el Cercle d'Economia es replantegen el dret a decidir
El Partit Popular i Ciutadans, seguint les estratègies i esquemes que els lliura el CNI, les clavegueres i la Fundació FAES, estan desorientats amb allò que ells anomenen la burgesia catalana i els sectors econòmics i financers del país. Ambdós partits van intentar fa uns mesos un gran acte empresarial en contra del dret a decidir que va acabar en llufa amb la celebració d'un simple acte participat pels sectors més retrògrads, espanyolistes i pijos del Foment del Treball.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí