Dimarts, 2 de febrer del 2016 | 14:12
Opinió · Política
Facin el que facin a Espanya, aquí cal anar posant les bases del País que volem
Josep Maria López Llaví
Acord d’Esquerres per la República Catalana
Al sainet polític espanyol, com en una comèdia convencional, a cada escena s'obren i tanquen portes. Hi apareixen i s'hi escenifiquen variants, però en funció del procés de Catalunya,
Opinió · Societat civil
L'ANC davant del procés constituent
Jaume Marfany
Filòleg
L'Assemblea Nacional Catalana va celebrar el passat dissabte 30 de gener, sota el lema "Endavant República", un acte unitari per presentar les línies mestres de l'organització de cara als propers mesos. Em permeto reflexionar una mica a l'entorn de dues intervencions.

 ·
Crònica · Política catalana
Esquerra Republicana té un gran repte
Miquel Sellarès
Periodista
A ERC al llarg dels anys s'han comès errors, a vegades per excés de prudència o altres tot el contrari per massa rauxa, però no es pot negar que el partit republicà ja fa molt de temps que,tot i les dificultats, actua com la punta de llança de l'independentisme.

 ·
Notícia · Política catalana
CDC prepara la seva refundació alhora que debat sobre qui ha d'ocupar la secretaria general
Darrerament quan es pregunta als liders convergents qui substituirà a Josep Rull al capdavant de la secretaria general del partit, aquests contesten que ara més que de noms toca parlar d'idees i de repensar profundament l'esquema intern del partit per adaptar-ne  l'estructura als nous temps de cara a afrontar  el proper 3, 4 i 5 de juny el seu congrés nacional.
 ·
Notícia · Política catalana
Sabrià: 'A Madrid el que volem parlar és com tirem endavant el procés català'
El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, sobre la situació que bloqueja una investidura al Govern de l'estat ha assegurat que 'nosaltres no hem canviat res, no compartirem ni arribarem a cap acord amb qui no reconegui el dret a decidir dels catalans i la seva plena sobirania. El que volem parlar nosaltres, és com tirem endavant el procés català'.

 ·
Recull de premsa · Cultura
Soler: "Contra la taca d'oli"
En un artifcle al diari Ara l'historiador i periodista, Toni Soler, fa referència al mal que han fet al teixit cultural de les Illes i el País Valencià els succecius governs del PP i afirma al respecte "Comparteixo l'entusiasme dels que veuen com l'esfondrament del PP en tots dos territoris obre esperances de canvi i millora, de redreçament de la cultura pròpia, etc.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgo: "Volem un govern ferm, amb pressupostos, amb estabilitat"
En aquest article, Xevi Xirgo demana a Junts pel Sí i la CUP que "no ens facin viure ara tot un capítol de declaracions i contradeclaracions pels pressupostos"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí