Dimarts, 16 de febrer del 2016 | 13:14
 ∑
Crònica · Euskal Herria
Euskadi torna a inquietar l'Estat
Des de Catalunya s'observava amb preocupaci√≥ el canvi estrat√®gic del nacionalisme basc dels √ļltims anys, que de ser la punta de llan√ßa de la reivindicaci√≥ nacional havia entrat en una fase de conformisme gr√†cies a la situaci√≥ favorable que li d√≥na el concert econ√≤mic.

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Puigdemont aire fresc per al procés

Tot i que la designació a dit de Carles Puigdemont no va ser potser la més adient, la veritat és que un mes després de la seva presa de possessió aquest apunta maneres. Puigdemont ja ha donat mostres d'una nova manera de fer i d'un nou tarannà que ens fa tenir l'esperança que els problemes del passat pel que fa a "la coincidència i la complicitat"

 ∑
Editorial · Política
Tots darrere el president i el Govern pel Procés
Ja fa més d'un mes que tenim Govern, i el president Carles Puigdemont cada dia gaudeix de més credibilitat i més acceptació per part d'amplis sectors del país. El seu estil directe i contundent demostra una gran eficàcia en uns moments en què la ciutadania sobiranista havia començat a gestar un cert desànim.
 ∑
Notícia · Societat civil
Coincidència i complicitat amb la Muriel
Amb Muriel Casals ens unia l'amistat, la lleialtat al pa√≠s i el somni compartit de la reconstrucci√≥ nacional de Catalunya. Vam caminar junts a l'Opini√≥ Catalana, en l'aventura de transformar l'√ímnium amb el mestre Jordi Porta ,en la construcci√≥ dels inicis de l'ANC i al capdavant de les grans mobilitzacions dels √ļltims anys.

Opinió · Societat civil
Ens ha deixat la MURIEL
Jordi Porta
La mort de familiars, amics, companys de treball, sempre provoca tristesa i fa recuperar la mem√≤ria dels moments compartits, per√≤ la inesperada i est√ļpida mort de la Muriel Casals no t√© elements mentals i sentimentals per assumir-la d'una manera natural.¬†Ha estat un esdeveniment ins√≤lit i, ateses les responsabilitats que actualment tenia, ha produ√Įt un impacte social i pol√≠tic extraordinari.

 ∑
Notícia · Comunicació
Polònia ja porta deu anys en antena
El 16 de febrer de 2006 es va emetre per primera vegada el programa de TV3 Polònia. Aquest programa de sàtira política dirigit per Toni Soler ha aconseguit convertir-se al llarg d'aquesta passada dècada en tot un referent  al que a més l'hi han acompanyat les xifres d'audiència. Tant és així que la política catalana no es pot entendre avui dia sense el fenomen
 ∑
Notícia · Política
Podem considera els casos del Quebec i Escòcia com a referents per a Catalunya
Una anàlisi fet pel periodista Pep Martí a Nació Digital repassa les bases de l'acord que va presentar ahir Podem de cara a un possible pacte amb el PSOE. Així ens explica que  Sota el títol Un país per a la gent. Bases per a un govern estable i amb garanties, Podem ha elevat  al PSOE una proposta d'acord per fer viable un govern de coalició d'esquerres.
 ∑
Recull de premsa · Política
Romeva: "Aquest Departament és legal i, a més, necessari"
En una entrevista a El Punt Avui, el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transpar√®ncia, Ra√ľl Romeva, diu que "legalment i jur√≠dicament les funcions d'aquest departament s√≥n estatut√†ries i s'enquadren perfectament en el marc constitucional".
 ∑
Recull de premsa · Política
Soler: "Perdeu tota esperança"
En un article al diari Ara el periodista i historiador, Toni Soler, afirma que "Si l'agònica investidura de Puigdemont va ser una mala versió dels Pastorets, la negociació per la investidura de Sánchez és un sainet de la pitjor espècie".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠