Dimecres, 6 de juny del 2012 | 19:09
Opinió · Economia
"Fem el futut plegats?" Millor que no (i 2)
Miquel Strubell
Sociolingüista
El Sr. Leí ens deia Catalunya "hauria de centrar-se en l'economia i no en la independència." També penso que si el govern espanyol invertís els seus (els nostres!) amb criteris econòmics en lloc de polítics, no les llençaria amb tanta alegria.
Crònica · Esport i Ciutadania
Així va el món
La FIFA ha guanyat el pols al govern del Brasil i estarà permès vendre cervesa als estadis durant la celebració del Mundial. La cervesera nord-americana Budweiser és un dels principals patrocinadors de la competició i de la Federació Internacional de Futbol Associació.
Crònica · Illes Balears
Concentració a Palma: "Prou repressió al poble de Mallorca"
Aquest vespre, 6 de juny, a les 19.00 hores tendrà lloc la concentració "Prou repressió al poble de Mallorca" davant la delegació del govern espanyol a Palma.
Llibres / revistes
Un new deal per fer front a les urgències del país
Crònica · Pla de lleida
"La última emmarronada"
Ivan Mambrillas
Si proclamem el nostre suport incondicional a la tancada dels universitaris lleidatans, potser serem menys suspectes de veure dits en lloc de llunes quan, mig emprenyats, ens demanem: ¿per què la dissidència estudiantil no ha generat, aquests últims dies, ni un sol document digne de ser llegit des d'un punt de vista formal?
Recull de premsa · Política
Villatoro: "Avui tenim una raó afegida per sortir d'Espanya. No ser arrossegats"
"Espanya té un model. De fa tres-cents anys. I la seva angoixa és no haver-lo pogut construir prou. Espanya vol ser França. Amb una llengua nacional i unes de regionals per a usos domèstics".
Recull de premsa · Política
Tresserras: "El president Mas ha d'analitzar si disposa de la majoria per actuar amb fermesa o si es plega davant el xantatge"
"L'engany dels que han enarborat la nostra representació només com a coartada per defensar la perpetuació de les nostres subordinacions ha quedat desvelat".
Llibres / revistes
Llibertat de pressió
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Agustí Colomines, un dels millors de Mas
Al Govern de la Generalitat hi regna una gran perplexitat i a la direcció de CDC, una gran emprenyada. Agustí Colomines ha posat en qüestió la continuitat del President Artur Mas i, a més, s'ha volgut treure les puçes del damunt pel suposat finançament irregular de la seva fundació.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí