Dimecres, 25 de abril del 2012 | 19:18
Opinió · Política
Inadequació de l'actual sistema de partits
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
L'agressivitat del nacionalisme espanyol contra Catalunya posa de manifest les febleses del sistema de partits polítics català dissenyat per funcionar en un país normal.
Opinió · Comunicació
Gràcies Mònica, sempre al servei del poble
Miquel Sellarès
Periodista
Benvolguda Mònica, s'ha decidit substituïr-te al capdavant de TV3 sense cap raó més que una certa revenja i l'aplicació dels criteris de mediocritat i obediència que imperen des de la direcció dels mitjans de comunicació del nostre Govern.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Una enquesta indica que PNB i Amaiur guanyarien les eleccions
PNB i Amaiur guanyarien les eleccions autonòmiques si se celebressin ara, segons una enquesta privada que publica el diari Gara. Segons aquest estudi, Amaiur obtindria 24 escons al Parlament i el PNB obtindria 22 representants, tot i que guanyaria les eleccions en nombre de vots.
 ·
La fotografia
Muralmob per la llengua: més de 500 persones enlairen un miler de globus
La iniciativa, celebrada per Sant Jordi, l'han organitzada la Plataforma per la Llengua i 23 entitats sota el lema de "El català, llengua comuna".
 ·
Crònica · Pla de lleida
"La vida és sexe i lluita de classes"
Ivan Mambrillas
Si Joan Fuster i Ortells no hagués existit, ningú no l'hauria trobat a faltar. Volem dir: ningú no s'hauria demanat què ho va fer que el fill d'un tallista d'imatges carlista no es convertís, enmig de la devastació franquista, amb les resquícies d'una renaixença desnerida com a únic estímul, en un catalanoescrivent brillantíssim: en un dels millors assagistes de l'Europa del segle XX.
 ·
Recull de premsa · Política
Villatoro: "Allà on som no ens hi podem quedar. Hi ha un decalatge insostenible entre les expectatives i les possibilitats"
"Hem arribat a un final de trajecte. O hi ha un replantejament de fons que doti la Generalitat de les eines [...] per exercir de govern de Catalunya, o no podrà ser res més que una adminsitració autonòmica".
 ·
Recull de premsa
Casas: "El cap de files de CiU s'està reinventant. I això és tan dolorós com necessari veient el que ve"
"Duran va encetar la seva tercera legislatura convençut que, [...] el PP i Rajoy el vindrien a buscar per apuntalar les grans reformes i això es traduiria també en un tracte més just per a Catalunya"
 ·
Llibres / revistes
El caçador caçat
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí