Dimecres, 20 de juliol del 2016 | 20:40
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Un estiu per a la reflexió de cara a la represa
Hi ha alguns aspectes de la gestió i l'acció política del sobiranisme dels que per prudència política no se'n parla. Però, caldria començar a dir que en diversos sectors es comença a denotar un cert cansament. Així, iniciatives poc pensades i no gaire elaborades ens han portat a patir petits fracassos dels que hauríem de prendre nota.
Opinió · Política catalana
El moment abans i després de l'estiu
Jordi Porta
Continuem en una situació política difícil que si no es poden veure sortides cap a la millora de les condicions per esdevenir un estat independent, que vol dir que la ciutadania de Catalunya pugui decidir democràticament el model de societat que cregui millor, els ànims populars poden començar a fatigar-se i deixar córrer la preocupació pel futur del país.

 ·
Notícia · Política catalana
Conesa: "Les bases reivindicaven una formació clarament independentista. Hi combrego. M'he declarat independentista. Per mi, cap problema"
Mercè Conesa, actual alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona, aspira a la presidència del Consell Nacional del PDC en competència amb Joan Vila, exalcalde de Bigues i Riells i Santi Vila, conseller de Cultura. Conesa afirma que es presenta perquè vol "col·laborar a fer
 ·
Notícia · Política catalana
L'audiència de la TV en català ha perdut un 33% de quota de pantalla en deu anys
Segons un informe sobre la situació de l'audiovisual a Catalunya presentat pel Consell Audiovisual de Catalunya el desequilibri entre l'oferta televisiva en català i castellà a Catalunya s'hauria aixamplat amb la implantació de la TDT. Així, s'hauria passat de sis canals de cobertura estatal en castellà (La 1, La 2, Antena 3, Telecinco, Canal+/Cuatro i, encara sense
 ·
Recull de premsa · Política
Espada: "Els perills de la politiqueria"
En un article al Punt Avui el periodista Ferran Espada afirma que "Produeix una certa perplexitat la difícil maniobra per fer Xavier Domènech president del Congrés. No perquè no fos un bon president sinó pels perills i contradiccions que al meu parer comporta per a En Comú Podem".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí