Divendres, 11 d'octubre del 2013 | 18:49
Crònica · Informe SIC
12 d'octubre. L'unionisme no té clara l'estratègia
L'unionisme afincat a casa nostra, i les clavegueres i els aparells de l'Estat, estan descol·locats. Quina fase del seu pla han d'activar per a desestabilitzar el secessionisme?  En les darreres setmanes han activat diverses fases totes elles concentrades en el 'no', la prohibició, la por... i segons ells mateixos han fracassat estrepitosament.

Opinió
'Trileros' de terceres vies i tres opcions
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
Una consulta no és el mateix que un referèndum. Com deia Salvador Cardús en un article a l'Ara (01/10/13) quan consultem volem saber l'opinió, quan votem volem acció, que hi hagi una transposició de la voluntat en decisió pública. Per això parlar de consulta enlloc de referèndum no és més que l'enéssim problema que ens depara la situació en la que ens trobem, en la que ni tan sols podem anomenar les coses pel seu nom. 
Notícia
12-O: Llanos de Luna se'n fot de la Policia de Catalunya
En la historia recent catalana ja hi havia hagut un governador civil –després delegat del govern— que tenia fòbia a la Policia de Catalunya, el socialista Ferran Cardenal. L'Estat el va premiar fent-lo Director General de la Guàrdia Civil, però el socialista Cardenal va caure implicat amb l'afer dels GAL...
TribunaTV
Josep Maria Álvarez - El món laboral
Notícia
Wert contra Espanya
Wert i la tropa recentralitzadora de la FAES han aprovat amb calçador aquesta setmana una reforma educativa que neix morta: només ha estat recolzada pel PP al Congreso. Tot i això Wert ha tirat pel dret i ha aprovat una reforma de llei en blanc i negre, que força la destrucció de l'escola catalana, la recentralització de competències de l'Estat en materia educativa i l'homogeneïtzació dels continguts acadèmics.


La fotografia
Sí Presidenta: no tenen vergonya
El noi en pilotes de C's i l'irascible Cañas tenien la jugada ben estudiada, res ha estat improvisat. Calia fer, des del Parlament, publicitat de la concentració del 12-O i estalviar-se, també, la condemna del feixisme i el cessament de Llanos de Luna. De què viurien...?
Recull de premsa
Capdevila: "Molta molta calma, perquè cada vegada que el procés passi pantalla hi haurà més interessos a embrutar-lo"
"Carregats de raons, mantenint sempre l'elegància, apel·lant al respecte, i amb un somriure, s'avança de manera més segura i s'arriba més lluny".
Opinió
Les europees i la pastanaga
Sergi Sol
Periodista
Darrerament hi ha qui no deixa d'insistir en una pretesa candidatura unitària a les eleccions europees. Parlem de pretesa, així d'entrada, perquè aquesta candidatura ja començaria restant, vist que qui fa la proposta és una part d'una federació que no compta amb el vistiplau de l'altre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí