Dimarts, 6 de novembre del 2012 | 19:45
 ∑
Notícia
'Estatuir Catalunya', una eina important
Després que el President Artur Mas hagi parlat d'estructures d'Estat, a Catalunya va quedar clar que el procés cap a la construcció d'un Estat nacional s'havia posat en marxa. Una vegada més, qui va al davant en aquest país és la societat civil, amb el seu món universitari i intel·lectual al capdavant.
Entrevista
"L'Espai Mallorca és un caramel per a qualsevol polític, però el deixen morir"
Abigail Monells
Gestora i programadora d'Espai Mallorca
Incomprensiblement aquesta setmana ha tancat Espai Mallorca. Cru√Įlla essencial entre les expressions culturals i socials de les Illes Balears i el Principat, l'Espai Mallorca ha estat un dels pilars dels Pa√Įsos Catalans on hi ha conflu√Įt al llarg de la seva hist√≤ria els pesos pesants de la literatura del pa√≠s, aix√≠ com d'altres expressions art√≠stiques i socials.
Opinió
Ning√ļ no va dir que seria f√†cil
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
Perquè hem arribat fins aquí. Tres setmanes per les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre. No són unes eleccions rutinàries més. La força de govern a Catalunya ha convocat els ciutadans a les urnes plantejant l'esgotament de l'actual sistema de la Catalunya autònoma.
 ∑
Recull de premsa
Vives: "El mercat cultural és a la base del mercat turístic. Només per això tancar l'Espai Mallorca és una barbaritat"
"L'allunyament de les grans capitals del país és una de les estratègies per desmembrar i desarticular la catalanitat. Mallorca, València i Barcelona han de mantenir lligams forts".
 ∑
Recull de premsa
Gifreu: "El vell catalanisme militant ha donat pas al nou catalanisme cívic"
"La nació passa per davant de la gestió. La construcció de la comunitat (nacional) esdevé prioritària. El nou procés vol ser constituent, no pas inconstitucional".
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
26-N: una nova esquerra nacional?
Aquesta setmana l'ex-vicepresident¬†Josep-Llu√≠s Carod-Rovira, l'eurodiputat d'ICV-EUiA Ra√ľl Romeva, l'ex-conseller d'Ensenyament Ernest Maragall i el fil√≤sof Josep Ramoneda han expressat la seva opini√≥ al Col¬∑legi de Periodistes de Catalunya.
 ∑
Notícia
Tribuna.cat S.I.C.: màxima audiència durant el mes d'octubre
Tribuna.cat, adscrit al Servei d'Informació Català (S.I.C.), ha assolit durant el mes d'octubre uns resultats històrics després d'onze anys de publicació ininterrompuda dels nostre diari digital. El web ha arribat a les 168.311 visites i les 1.234.710 pàgines vistes duran aquest mes passat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠