Dimarts, 27 de setembre del 2016 | 15:07
Opinió · Política catalana
Confiances
Guillem Clapés
Conseller nacional d'ERC
La confiança és treballa. La confiança no és quelcom que pugui sorgir instantàniament. Requereix temps, paciència, constància i treball.

Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Miquel Sellarès
Periodista
El proper dimecres dia 28 tots els sobiranistes ens hi juguem el futur del Procés. Ens cal que el president Puigdemont superi amb nota la moció de confiança. L'ha de superar convencent, mitjançant la presentació d'un projecte creïble i realitzable que requerirà per poder-lo tirar   endavant que tots ens posicionem darrera del govern i les forces sobiranistes.La fotografia · General
Lliçó inaugural Josep Irla 2016-2017 a càrrec de Richard wilkinson
L'epidemiòleg social de la Universitat de Nottingham, Richard Wilkinson, pronunciarà  una conferència amb el títol "Desigualtats, benestar i democràcia". L'acte tindrà lloc el proper divendres 30 de setembre al Campus de la Ciutadella de la UPF a les 13h.
Notícia · Cultura
Noves propostes culturals i turístiques per donar a conèixer el passat iber de Catalunya
En el marc de la celebració del 16è Cap de Setmana Ibèric, que se celebra a Catalunya els dies 1 i 2 d'octubre, el Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural han presentat aquest matí, al jaciment ibèric de Puig Castellar, a Santa Coloma de Gramenet, les noves propostes culturals i turístiques desenvolupades al voltant de la Ruta dels Ibers,
Recull de premsa · Política catalana
Gabriel: "La CUP-CC continua tenint entre les seves prioritats desbordar l'Estat espanyol a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació"
En un article al Punt Avui titulat "Desbordar els actor del règim de les autonomies" la diputada de la CUP, Anna Gabriel, afirma que "La CUP-CC expressa la voluntat de dirimir de forma definitiva el conflicte polític que almenys Catalunya manté amb l'Estat espanyol a partir de la convocatòria i la celebració d'un referèndum d'autodeterminació"
Recull de premsa · Política catalana
Graupera: "El catalanisme ha estat una manera d'acomodar i integrar Catalunya en el context repressiu espanyol"
En un article titulat "la mort del catalanisme" a l'Ara el periodista Jordi Graupera  afirma que "El catalanisme ha mort quan l'esperit democràtic de les noves generacions ha fet palès que per les mateixes raons que prometia fer-nos lliures ens ha acabat fent esclaus".
Recull de premsa · Euskal Herria
Batista: " Pot semblar, a primer cop d'ull, que nacionalistes i socialistes col·lisionaran en la qüestió nacional o identitària, però ni uns ni altres tensaran la corda"
En un article a l'Ara titulat "Urkullu l'home pacífic en un país pacificat" l'escriptor i periodista, Antoni Batista, reflexiona al voltant de la victòria electoral  del PNB i sobre el perfil del lehendakari, Iñigo Urkullu, del que afirma "és un home pacífic que a més a més s'ha trobat el país més que pacífic, que deixa enrere mig segle de violència".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí