Divendres, 19 de juliol del 2013 | 17:14
Opinió
Quina política de comunicació, inútils!
Miquel Sellarès
Periodista
És possible el procés de transició nacional i exercir el dret a decidir sense una política de comunicació ni estratègia? En ple segle XXI amb els aparells de l'Estat a l'ofensiva, els quals usen tots els mitjans i estratègies desestabilitzadores disponibles, la Generalitat, amb una torpesa sense precedents, cau a tots els paranys.
Crònica · Societat civil
La via catalana s'internacionalitza
Joan Rusiñol
Periodista (@joanrusinol)
A aquestes alçades, ja ningú no dubta que la via catalana serà una iniciativa que marcarà un abans i un després a la història del país. Vist l'entusiasme amb què s'ha rebut per part de la ciutadania, es pot dir que serà una acció determinant en un moment clau del procés. De motius per justificar l'afirmació n'hi ha molts però, de Brussel·les estant, en vull afegir un que no és pas menor: la projecció internacional de la causa independentista catalana.
 ·
Notícia · Política
Montblanc obre el camí als governs de concentració
Els tretze regidors del municipi han decidit la creació d'un govern municipal de concentració per tal de fer pinya pel procés sobiranista. Els components formen part d'Agrupament Catalanista de Montblanc, ERC, Entesa per Montblanc, CiU, Independents per Montblanc i PSC.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Opinió · Societat civil
La bona gent del Tribunal Constitucional
Raimon Carrasco
Advocat
La notícia sobre la militància política del president del TC em va fer venir al cap una frase que consta en un dels vots particulars de la sentència de l'Estatut de Catalunya.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Quants polítics imputats hi ha ara a Catalunya? Encara que fossin deu vegades més, no arribarien ni al 0,05% de les persones que es van manifestar el 11-S"
"Les conductes poc exemplars d'uns individus o d'unes organitzacions no poden de cap manera desautoritzar o invalidar les demandes democràtiques de milions de persones".
 ·
Recull de premsa
Ribera: "A Espanya la dona del Cèsar no cal que sigui honesta, n'hi ha prou que el seu comportament estigui legalitzat"
"El pintoresquisme polític madrileny ha arribat a un nivell d'excentricitat democràtica tan fenomenal que la capacitat de generar sorpresa minva".
 ·
Crònica · Política catalana
La unitat popular no es predica, es practica
Sergi Sol
Periodista
Campanya per 'alliberar' el procés de les institucions titulava l'edició del Punt-AVUI de dimecres, resumint així la presentació d'una iniciativa d'un grup dispers de persones que entenc deuen representar el poble, el poble de Catalunya, que és el que no fan --suposo-- els representants electes que hi ha al Parlament.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí