Dilluns, 4 de febrer del 2013 | 19:00
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Les sospites de corrupció no poden impedir el procés sobiranista
El procés sobiranista no pot tirar endavant sense la força majoritària que representa CiU i això avui ho reconeix tot el món sobiranista, inclosos els sectors més radicals. Per aquest motiu és molt important la crisi que s'albira a CiU, provocada per les tensions entre el sector més proper a Duran i Lleida i la direcció sobiranista de CDC.
Opinió
La constitució, la legalitat i la legitimitat
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
L'efectivitat del dret a decidir del poble de Catalunya continua amb les incògnites que eren de preveure. A més, encara que no tots els possibles, ja s'han posat en marxa els mecanismes per modificar l'opinió de la majoria dels catalans des dels mitjans que tenen disponibles a l'Estat espanyol: descrèdit dels polítics catalans, ofegament financer, limitació dels mecanismes propis per tirar endavant com poden ser, en aquests moments, les relacions internacionals, etc.
Opinió
B√°√Īez tamb√© ens pren per rucs: la reforma laboral accelera l'atur
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
Si la qualitat de les institucions és un dels factors que més incidència té en l'evolució econòmica, podem dir que Espanya necessita millorar, i molt. Vegeu sinó l'apunt de Xavier Sala-Martín, "Montoro se cree que somos tontos".
 ∑
La fotografia
"Farem realitat allò que fins ara somniàvem"
Òmnium Cultural ha encetat aquesta passada setmana una campanya a favor de l'estat propi a Catalunya que, durant els dos propers anys, buscarà la complicitat social per a la independència.
 ∑
Notícia
Demà presentació d''El dia que Catalunya va dir prou'
La Casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62) acollirà demà l'acte de presentació del darrer llibre de Pere Martí, un monogràfic que s'ha convertit en vertader decàleg de la història de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Opinió
L'independentisme de Hollywood i la burocràcia espessa
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Lli√ßons del proc√©s per aprovar la Declaraci√≥ de Sobirania n'hi ha per omplir un cab√†s. Hermetisme, incapacitat de sumar tots els possibles convidats, beure massa de l'espectacle medi√†tic que acaba creant unes expectatives que dif√≠cilment es compleixen, incloure ren√ļncies a l'inici (no al final) del cam√≠, visualitzar discursos coherents que es translladen en votacions complicades d'entendre, etc.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠