Divendres, 17 d'octubre del 2014 | 20:09
Opinió
Gestionar la discrepància
Isidor Marí
Sociolingüista
Paradoxalment, després del fracàs de la convocatòria unionista del 12 d'octubre, la setmana següent ha estat un autèntic terrabastall de vaivens polítics i de retrets entre els partits. La bona gent que es va manifestar de nou multitudinàriament el darrer Onze de Setembre estava (i encara està) bastant atònita.
Opinió
Participació útil i eleccions serioses
Fèlix Martí
President de Linguapax Internacional
La nova proposta de procés participatiu ha trencat l'aparent unitat dels partits polítics favorables a la consulta. Ens acostem a l'etapa decisiva de la transició cap a l'estat propi i arriba l'hora de deixar enrere l'objectiu de la consulta per començar a comptar la força política de l'independentisme.
Opinió
19/10: Plaça de Catalunya
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
No hi haurà consulta. Si més no, no hi haurà la consulta que tots volíem i per la qual hem treballat tant durant els darrers mesos. Des de feia dies, tots percebíem els problemes i la tensió existent.
La fotografia
El 19 d'octubre, a la plaça Catalunya #síosí
La campanya Ara és l'hora promoguda per l'ANC i Òmnium ha organitzat pel proper diumenge un gran acte massiu per a mostrar la unitat de la societat de cara el 9N i la voluntat de fer un país nou.
Llibres / revistes
Ebola. Parla el seu descobridor
Recull de premsa
Álvaro: "Que la desconfiança domini entre el bloc del dret a decidir no hauria de comportar que l'anhel de canvi esdevingui paràlisi"
"Els riscos i costos de Rajoy són enormes faci el que faci, extrem que indica que la jugada de Mas és més hàbil que no sembla".
Recull de premsa
Tresserras: "¿No és una incongruència que s'exhibeixin com a campions de la democràcia els que la restringeixen?"
"¿O que siguin homenatjats com a ciutadans exemplars els que han acumulat recursos i poder aprofitant que les seves males arts quedaven encobertes? ¿O que parlin més de solidaritat justament els que depreden i defrauden?  En diem paradoxa, però volem dir engany".
Opinió
Cal que la gent us entengui
Miquel Sellarès
Periodista
El nostre procés de transició nacional és el resultat de la fermesa de la bona gent sobiranista del país, congregada a l'entorn de la societat civil mitjançant l'ANC, Òmnium, l'AMI i centenars i centenars d'entitats que han llaurat la construcció nacional durant els darrers 40 anys decepcionats de la transició demcràtica.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí