Dilluns, 9 de setembre del 2013 | 21:45
 ∑
TribunaTV
L'Onze de Setembre tenim una cosa en com√ļ: Fem Via!
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Comença a emergir la pastanaga
Des del col·lectiu Joan Creixell no dubtem que el president Artur Mas manté els seus objectius polítics, i que fa el possible per a complir l'acord de govern amb ERC, amb consulta inclosa el 2014. Però Mas, el nostre president, ha comès alguns errors en el passat amb la negociació amb Madrid, i moltes vegades no ha sabut establir el calendari i la data estratègicament situada per a afavorir les reivindicacions del catalans.
Llibres / revistes
Volem votar
Opinió
Qui fa política?
Josep Poca
Escriptor
Amb motiu de la crida de l'ANC a les parròquies demanant-los-hi que facin repicar les campanes a les 17.14 de l'Onze de Setembre pel fet de la Via Catalana, sembla que no hi ha hagut unanimitat de criteri en l'episcopat català: alguns bisbes s'han inclinat pel no, però la major part han preferit deixar-ho a criteri del rector de cada parròquia.
 ∑
TribunaTV
TribunaTV al Forum de la Comunicació de Catalunya
Joaquim Maria Puyal i Salvador Card√ļs debaten sobre el paper de l'audiovisual en la construcci√≥ de les identitats col¬∑lectives
 ∑
Recull de premsa
Soler: "El gran actiu és la gent que, com el pare d'en Pere Navarro, sortirà al carrer. Tota aquesta gent és el procés"
"Ens diuen que Mas "s'ho creu" i que això sol garanteix el procés. I això vol dir no tenir en compte el corcó d'en Duran, el mal moment electoral de CiU, les negres perspectives del pressupost del 2014 i moltes altres variables que poden convertir-se en entrebancs seriosos".
 ∑
Recull de premsa
Huguet: "El tema central del pròxim curs polític és garantir que la ciutadania voti"
"Un referèndum és una condició sine qua non per a la llibertat, i una declaració d'un Parlament regional sempre serà vista com una confrontació entre polítics. Cal que la confrontació sigui entre Estat i poble democràtic".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
'Crónica global', el nou diari de les clavegueres unionistes
El passat mes de gener la revista Tiempo publicava un informe d'un expert historiador del CNI, Fernando Rueda, qui va assenyalar fil per randa l'estratègia que desenvoluparia el CNI contra el procés sobiranista català. L'exposició de Rueda detellava les estratègies i línies d'actuació de l'Estat, l'agrupació de tots els pensadors i opinadors unionistes, la creació de publicacions i l'intent de col·locar opinadors unionistes a tots els mitjans de comunicació.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠