Dijous, 30 de maig del 2013 | 20:07
Opinió
'Quo vadis' Duran?
Miquel Sellarès
Periodista
Durant quasi 40 anys he mantingut (i encara mantinc) molt bones relacions personals amb Josep Antoni Duran i Lleida. Penso que Duran és una de les bèsties polítiques més importants que ha generat el panorama català des de la transició democràtica. És també el gran substitut a Madrid, d'alguna manera, del què va representar per a CiU Miquel Roca i Junyent, tot i que ambdós personatges són diferents, tant personalment com política.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cas Galinsoga. La Vanguardia, Pujol, l'Església
El cas Galinsoga, director de La Vanguardia imposat pel dictador Francisco Franco, torna a l'actualitat gràcies a les cròniques del periodista Enric Canals. 
 ·
La fotografia
Lluís Llach, Sopa de Cabra, Pastora, Paco Ibáñez i Marina Rosell entre altres, al Camp Nou per la independència
Aquesta setmana Òmnium Cultural i l'Assemblea han revelat el cartell del Concert per la Llibertat, el macroconcert a favor de la independència organitzat pel dissabte 29 de juny l'estadi del FC Barcelona.
 ·
Notícia
Els VIII Premis Ernest Udina guardonen David Gardner i el Col·lectiu Emma
L'associació de Periodistes Europeus de Catalunya ha concedit el VIII Premis Ernest Udina a la trajectòria europeïsta a David Gardner, editor internacional del Financial Times, qui ha assegurat que "ningú no pot prohibir" la consulta per la independència de Catalunya.
 ·
TribunaTV
Perspectives 2013 - Josep Gifreu
 ·
Notícia
La Coordinadora Nacional de la Consulta fixa límit: 31 de maig de 2014
La Coordinadora Nacional de la Consulta per la Independència ha tornat a la premsa per a alertar del ritme del procés. A una roda de premsa, la coordinadora ha anunciat l'inici d'una campanya amb la qual pretén fixar una data límit per a la celebració del referèndum: el 31 de maig de 2014.
 ·
Recull de premsa
Casals: "Una part de l'actitud castellana envers Catalunya té com a objectiu minar-nos la moral"
"Hem estat tantes vegades subjugats i dominats per uns adversaris que no sols han volgut explotar-nos sinó desmoralitzar-nos".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "L'espanyolisme ha hipnotitzat Duran i una certa esquerra catalana que considera la independència d'Espanya naturalíssima i la de Catalunya una amenaça"
"Piquem de mans perquè surtin de l'ensopiment. Sacsegem-los. Els volem per debatre el projecte i per fer junts una consulta i un país nou".
Opinió
Fot-li que són valencians!
Sergi Sol
Periodista
L'estupidesa no té fronteres. Probablement per això, periòdicament, escolto opinions profundament despectives contra el País Valencià i els valencians en general. No és una anècdota: respon a una estesa opinió d'un nacionalisme català que, encegat per l'hegemonia del PP al sud de la Sènia, ha interioritzat un odi visceral, irresponsable, letal.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí