Dijous, 9 de juny del 2016 | 14:46
Opinió · Política catalana
Puigdemont i Junqueras: Ferms i ni un pas enrere
Miquel Sellarès
Periodista
Molts sabíem el que vol dir l'estabilitat parlamentària per una organització com la CUP i per això reclamàvem més coincidència i complicitat cap a altres forces parlamentàries. Tot i  així, considero molt positiu que l'extrema esquerra del país estigui pel Procés.
Opinió · Política catalana
El procés trontolla?
Jaume Marfany
Filòleg i vicepresident de la CAL
La CUP no retira l'esmena a la totalitat dels pressupostos presentats pel govern. Som de nou, i no és la primera vegada, en un atzucac endimoniat. El procés trontolla?

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC i ERC el 26-J
El 26-J hi ha unes eleccions que no són les nostres, però que, a la vegada, poden condicionar - i molt- el futur del Procés. Com ja hem dit altres vegades, el Col·lectiu Joan Crexell creu que una victòria de les forces progressistes a l'Estat suposaria una frenada i una dilatació d'anys per al Procés, doncs les propostes d'una reforma constitucional impossible i d'altres promeses en referència a la llengua i a la cultura no serien més que un intent de desmobilitzar la majoria social sobiranista.
La fotografia · Política catalana
Em sotmetré a una qüestió de confiança per aclarir amb quines majories assolirem el full de ruta cap a l'estat català
El president Carles Puigdemont  ha anunciat que es sotmetrà a una qüestió de confiança "perquè sigui el Parlament, que em va escollir i va aprovar el meu programa de Govern, el que tingui la potestat d'aclarir en quines condicions i amb quines majories es pot assolir el full de ruta cap a l'estat català independent".

Notícia · Política catalana
Calçada, un home de consens
Miquel Calçada que encapçalarà  la llista de CDC per Barcelona al Senat com a independent  en una entrevista per al Punt Avui afirma "No crec que s'hagi de descartar una RUI" i afegeix  que "Em veig ajudant a empènyer per arribar a la independència. Un cop hi haguem arribat, m'agradaria portar una vida tranquil·la i normal. És molt cansat, tota la vida hem estat d'aquesta manera. Catalanista? Jo aspiro a ser català"
Crònica · Afers religiosos
Pregària d'esperança en temps de turbulència política
La ciutadania que vol un poble més lliure, més solidari i plenament sobirà pot recórrer a la saviesa bíblica per mantenir l'esperança quan es viuen temps de turbulència, també de caràcter polític.

Recull de premsa · Política catalana
Tresserras: "L'independentisme ha actuat com un veritable motor de la presa de consciència social i política"
En un article al diari Ara titulat "L'al·lucinació conservadora"  Joan M. Tresserras analitza com "l'independentisme ha catalitzat el debat polític dels últims anys a Catalunya i a Espanya" i  com aquest "no només no ha desplaçat els debats polítics habituals sinó que els
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Aquells a qui l'electorat català va atorgar el paper de vigilants fiables del procés han actuat com a sabotejadors aplicats d'aquest"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc Álvaro afirma després del no ahir de la CUP als pressupostos que "La realitat descarnada és que, a partir d'ara, la majoria independentista al Parlament és de 62 diputats i no de 72.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí