Dimecres, 4 de gener del 2017 | 14:14
Opinió · Política catalana
El referèndum no enganya
Isidre Palmada
Professor
Rajoy no deixarà que es faci el referèndum. De fet, importa poc. Allò del referèndum o referèndum del President, ho teníem assumit, des del començament. Què, si no? Ens havíem de mobilitzar? I insistir? Per Rajoy? Per Europa? Vinga va! Sempre hem sabut que es tracta, només, del nosaltres sols.
Opinió · Nació Digital
Referèndum 2017 i 9-N: semblances i diferències
Roger Buch (@rogerbuch)
Politòleg. blocdenroger.blogspot.com
Entre la consulta del 9-N de 2014 i el referèndum previst per al 2017 hi ha força diferències però també semblances rellevants que cal tenir present.
Recull de premsa · Política
Solé: "L'estratègia que amaga l'Operació Diàleg: recuperar el 'Pont Aeri"
En un article a la revista Mirall el periodista, Joan Solé, afirma que "L'Estat treballa amb l'horitzó posat en un referèndum unilateral, no hi ha opcions a què aquest sigui pactat, ja que marcaria un precedent amb el qual altres regions d'Espanya es podrien acollir si encetessin un procés d'independència".
Opinió · Internacional
La via turca?
Fèlix Martí
Filòsof
S'ha acabat l'any 2016 amb la consolidació d'uns poders globals que auguren temps difícils. En l'escenari polític els grans protagonistes seran el president Putin, líder que utilitza la violència sense cap escrúpol per aconseguir els seus objectius imperials, el president  xinès Xi Jinping,
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "Per a la ironia a la independència"
En un  article a l'Ara Salvador Cardús afirma respecte l'any que encetem "Cal, doncs, estar preparats per mantenir la calma, per mobilitzar-se quan calgui i sobretot per no perdre la confiança en la pròpia capacitat per decidir i construir el futur que més ens cal.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí