Dijous, 19 de febrer del 2015 | 19:14
Opinió
La bona feina d'Exteriors
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Passats molts anuncis provinents del govern en que es deia que es començaven a construir les estructures d'Estat, la realitat era sempre la mateixa: presentar molts papers, molta documentació... i poc més.
Crònica · Societat civil
La dimensió ètica de la independència
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La indignació ciutadana ha crescut de manera exponencial a mida que a l'atur forçós, els desnonaments, i les retallades s'hi han sumat els milions d'euros ocults a paradisos fiscals, les estafes com les preferents, les targetes negres i tants altres casos de corrupció. La ràbia moral generada per la combinació de crisi i corrupció fa impossible que la independència, per ella mateixa, ocupi en el proper cicle electoral el lloc central que ha tingut en els darrers anys.
Opinió
Ekáizer i l'Estat-PP
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
La intervenció del periodista Ernesto Ekáizer davant la Comissió d'Investigació del Parlament de Catalunya sobre el Frau i la Corrupció Política hauria de ser escoltada amb molta cura.
Crònica · Afers religiosos
L'Església i Càritas denuncien al catòlic Fernández Díaz
L'Església denuncia l'"escassa voluntat política per aclarir successos com el d'El Tarajal en què van morir 15 immigrants subsaharians en l'assalt massiu a la tanca fronterera de Ceuta (6 febrer 2014)".
Crònica · Informe SIC
Societat Civil Catalana, punta de llança de l'Estat i les clavegueres
Fins ara, l'unionisme era --i és-- conscient del seu fracàs ja que no ha sigut capaç de generar una alternativa al sobiranisme i tampoc no ha creat un lideratge des del món econòmic, empresarial i de la societat civil contra la transició nacional del govern d'Artur Mas i el projecte sobiranista. L'Estat, conscient d'aquest fracàs, ha decidit tirar la casa per la finestra.
Recull de premsa
Tresserras: "Venim de la irrellevància i d'un gran esforç per superar-la. Per això el 27-S no pot ser i no serà desaprofitat"
"Venim de la irrellevància i d'un gran esforç per superar-la. Per això l'oportunitat del 27-S no pot ser i no serà desaprofitada".
Recull de premsa
Álvaro: "La batalla de Barcelona s'ha convertit en una prova d'esforç per al sobiranisme"
"Ja veurem si els nostres representants locals [...] entenen que cal sumar energies per travessar uns temps tan difícils com apassionants".
Crònica · Política catalana
A la fi, Mas fa un pas endavant
El president Artur Mas a set mesos de les nostres eleccions nacionals el 27S ha donat un pas endavant amb el seu estil propi, i sense consultar les demés forces polítiques sobiranistes. Un pas que tots els sobiranistes hem de considerar positiu i hem d'estar disposats a donar-li suport.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí