Wednesday, 17 de August del 2011 | 16:42
 ∑ Junqueras ha proposat, en una confer√®ncia a la Universitat Catalana d'Estiu, extrapolar el front com√ļ assolit a Europa a la pol√≠tica estatal.
Junqueras ha proposat, en una confer√®ncia a la Universitat Catalana d'Estiu, extrapolar el front com√ļ assolit a Europa a la pol√≠tica estatal.
Crònica · Política catalana
ERC aposta per un front sobiranista al Congrés espanyol
Quan Catalunya ha anunciat un front com√ļ de defensa dels interessos del pa√≠s, el resultat ha estat el frac√†s i el rid√≠cul. Els partits catalans mostren una incapacitat hist√≤rica per deixar de banda els seus interessos partidistes en favor del pa√≠s. Per√≤ hi ha una excepci√≥, Brussel¬∑les.
 ∑
Crònica · Política catalana
El sistema de partits espanyol, aliè a la desafecció: bipartidisme i alta participació
Roger Buch
Politòleg
Sembla clar que el PP serà el proper guanyador de les eleccions a les Corts Generals. Observant els darrers resultats podem veure quines característiques s'han de donar perquè el PP pogués tenir majoria absoluta en un sistema de partits espanyol que poc té a veure amb el català.
Opinió · Política
S'ha fet bé la feina a Madrid?
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El diputat Pere Macias ha declarat a RAC1: "tinc l'aspiració personal de, si una feina s'ha fet, i s'ha fet bé, de poder-la continuar". Era la resposta a l'oferiment d'Oriol Pujol per substituir-lo en el segon lloc de la llista de Barcelona de CiU a les properes eleccions.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Una "Apple" catalana?
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La setmana passada, en plena crisi borsària, la multinacional nord-americana de la informàtica i les noves tecnologies, Apple, se situava com l'empresa més valuosa del planeta. Una dada que, novament, evidenciava l'estratègia i el creixement espectacular que aquesta companyia ha experimentat darrerament.
 ∑
Notícia · Política
Benach creu que Ridao hauria de fer un gest de generositat i acceptar anar de dos a Madrid
L'expresident del Parlament considera "indispensable" que ERC doni una imatge de "renovació"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠