Dimecres, 17 de febrer del 2016 | 13:21
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Puigdemont aire fresc per al procés

Tot i que la designació a dit de Carles Puigdemont no va ser potser la més adient, la veritat és que un mes després de la seva presa de possessió aquest apunta maneres. Puigdemont ja ha donat mostres d'una nova manera de fer i d'un nou tarannà que ens fa tenir l'esperança que els problemes del passat pel que fa a "la coincidència i la complicitat"

Opinió · Política
Quins partits per al segle XXI?
Carles Campuzano
Diputat de Democràcia i Llibertat
La necessitat de repensar els partits polítics va més enllà del procés de refundació anunciat per Convergència Democràtica. No estem davant de la crisi d'un partit polític concret, ni tampoc només davant la crisi dels partits que han estat hegemònics durant les darreres dècades.
 ∑
Crònica · Seguretat
El pas endavant del conseller Jané
Hi ha una constant històrica, conseller rere conseller de Governació, primer, i després d'Interior, que en les primeres setmanes de mandat, conscients de la seva responsabilitat i després de conèixer la Policia de Catalunya, veuen la necessitat de fer la seva carta als Reis. I Jané la fa en uns moments d'incertesa política i en una gravíssima situació econòmica.
 ∑
Notícia · Política
El Tribunal Constitucional suspèn la conselleria d'Exteriors de la Generalitat
El Tribunal Constitucional ¬†ha adm√®s a tr√†mit ¬†el recurs del govern espanyol contra les compet√®ncies del Departament d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, que encap√ßala Ra√ľl Romeva deixant aix√≠ ¬†en suspensi√≥ durant els propers cinc mesos les atribucions d'aquesta conselleria.
 ∑
La fotografia · Societat civil
Homenatge dels seus companys diputats a Muriel Casals
Avui en la primera sessió al Parlament sense la diputada de Junts pel Sí, Muriel Casals, que va morir diumenge a la matinada els seus companys a  la Cambra catalana li han volgut retre un homenatge. Així, Lluís LLach ha dipositat una rosa blanca a l'escó que ocupava i a continuació els
 ∑
Notícia · Política
David Fernàndez i Joan Tardà visitaran aquest diumenge Arnaldo Otegi a la presó de Logronyo
El diputat d'ERC Joan Tard√† i l'exdiputat de la CUP David Fern√°ndez visitaran aquest diumenge Arnaldo Otegi a la pres√≥ de Logronyo. Institucions Penitenci√†ries ha autoritzat finalment la visita, despr√©s de diverses denegacions acumulades durant els darrers anys, i poques setmanes abans de l'excarceraci√≥,¬†prevista pel proper √ļ de mar√ß

 ∑
Notícia · Societat civil
Acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals
√ímnium Cultural prepara un gran acte d'homenatge c√≠vic a Muriel Casals, presidenta de l'entitat els √ļltims cinc anys. L'acci√≥ que portar√† per t√≠tol "El millor homenatge, la vict√≤ria.Acte c√≠vic de comiat i homenatge a Muriel Casals" ser√† aquest dijous 18 de febrer a les 19h al Passeig dels Til¬∑lers al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
 ∑
Recull de premsa · Política
Vives:"Del moviment a la política"
En un article al diari Ara Antoni Vives  assegura que "El país necessita molta més política. No parlo de la política declarativa, de la política de la gesticulació, de la qual possiblement anem sobrats. Parlo de la política en forma de pla estratègic, de pla d'acció, de construcció d'escenaris alternatius, d'equips competents i preparats per fer front als reptes plantejats".
Opinió · Societat civil
Ens ha deixat la MURIEL
Jordi Porta
La mort de familiars, amics, companys de treball, sempre provoca tristesa i fa recuperar la mem√≤ria dels moments compartits, per√≤ la inesperada i est√ļpida mort de la Muriel Casals no t√© elements mentals i sentimentals per assumir-la d'una manera natural.¬†
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠