Tuesday, 28 de June del 2011 | 19:26
 ∑
Crònica · Política catalana
El PSC rectifica i cedeix a les pressions de Mas
El president de la Generalitat no sol parlar per parlar. No és d'aquells polítics a qui se li escalfa la boca. El que diu ho té ben reflexionat i poc abans de Sant Joan va advertir que si no pot aprovar els pressupostos convocarà eleccions anticipades.

 ∑
Crònica · Economia
La propera estafa serà la gestió d'El Prat?
El traspàs de la gestió del servei de Rodalies i Regionals a Catalunya, que consisteix a fixar tarifes i horaris però sense tenir el control de la infraestructura, s'ha revelat a hores d'ara com una gran estafa per a la Generalitat.
Opinió · Societat civil
D'on vénen els canvis?
Marta Rovira
Sociòloga
Potser anys a venir recordarem aquest moment no com el dels "indignats" (com una anècdota puntualment trasbalsadora), sinó com "el final de la transició", de l'espanyola i de les altres del sud d'Europa que van configurar el nou escenari europeu als anys setanta.
Opinió · Seguretat
Chacón, menys complexes
Miquel Sellarès
Periodista
Les Forces Armades Espanyoles estan en una guerra a Afganistan, com han dit i repetit molts cops les més altes instancies de l'OTAN, i en una guerra hi ha baixes.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
IPv6: Qualitat de vida i benestar
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El món de les noves tecnologies en particular, i de la tecnologia en general, està ple a vessar de sigles, abreujaments, anglicismes, conceptes i mots estranys que dificulten per a la gran majoria de la gent la compressió del que signifiquen i el que suposen.
 ∑
Notícia · Política
Puigcercós també s'ofereix a Mas pels pressupostos
En un sol dia, al govern li han aparegut dues noves parelles de ball per poder aplicar la geometria variable. A més de l'acostament de Joaquim Nadal, Joan Puigcercós s'ha mostrat disposat a negociar els pressupostos per evitar un nou pacte CiU-PP.
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Galicia Hoxe: adéu a un somni
Sota aquest t√≠tol s'ha publicat avui mateix la darrera de les opinions del Conseller Delegat de Gal√≠cia Hoxe, l'√ļnic rotatiu en llengua gallega a tot l'estat que avui mateix deixa d'editar-se per sempre.
 ∑
Notícia
El cas de l'√ąric Beltran, de la (trista) realitat a la gran pantalla?
Joel Joan i Sergi Lara estan recaptant fons per narrar la història del nen de 14 anys acusat de terrorisme per demanar l'etiquetatge en català. Ho fan a través del micromecenatge i, de moment, compten amb 20.000 dels 300.000 euros que volen aconseguir.
 ∑ Estrasburg ha tornat a condemnar l'Estat, aquesta vegada, per no respectar la presumpci√≥ d'innoc√®ncia d'un ciutad√† basc
Estrasburg ha tornat a condemnar l'Estat, aquesta vegada, per no respectar la presumpció d'innocència d'un ciutadà basc
Notícia · Unió europea
Estrasburg condemna Espanya per violar la presumpció d'innocència d'un detingut en una operació contra ETA
El 1994, el governador civil de Guip√ļscoa va dir que Jos√© Ignacio Lizaso era membre del comando Kirruli d'ETA. Dos dies despr√©s, l'acusat fou posat en llibertat sense c√†rrecs.

 ∑
La fotografia · Illes Balears
La Serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat
El paratge entra a formar part dels 878 llocs del món declarats patrimoni mundial, dins la categoria de paisatge cultural. La UNESCO ha reconegut aquest paisatge singular, que s'ha format durant segles gràcies a la presència de diferents generacions i cultures.
 ∑
Recull de premsa · Política
J. Nadal: "Ens oferim per a col·laborar a sortir de la crisi. Estem disposats a empassar-nos la nostra part d'orgull"
El President del grup parlamentari del PSC al Parlament català, Joaquim Nadal, ha fet un oferiment a Mas "sense cap contrapartida" en favor de "crear un clima de confiança i contribuir a afavorir amb esperit de col·laboració una sortida a la crisi".
 ∑
Recull de premsa · Política
Salvador Card√ļs: "El sobiranisme ja ha llaurat el pa√≠s i ara toca sembrar"
Salvador Card√ļs creu que malgrat la precipitaci√≥ pol√≠tica del nou independentisme, "el sobiranisme ja ha llaurat el pa√≠s i ara toca sembrar". Afirma que no √©s cert que la societat catalana hagi estat ap√†tica: "Del 'catal√† emprenyat' al 'catal√† sobiranista' hi van quatre anys de no parar".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠