Dijous, 20 d'octubre del 2016 | 13:44
 ∑
Crònica · Política catalana
Carme Forcadell som tots!
Miquel Sellarès
Periodista
Quan vàrem començar l'ANC  sabíem i érem conscients que arribaria el dia que caldria enfrontar-se  a les lleis espanyoles,  a la gàbia de l'estat de les autonomies i a la seva consitució. I aquest dia  ha arribat.

 ∑
La fotografia · Política catalana
Avui tots al Parlament!
Per la Democràcia, Defensem les nostres institucions. Amb aquest lema l'ANC, Òmnium i l'AMI convoquen tota la ciutadania a manifestar-se avui a les 19h davant la Cambra catalana.
 ∑
Notícia · Seguretat
Conferència de Miquel Sellarès a Barcelona sobre "Seguretat Nacional"
El proper dimarts 25 d'octubre el president del CEEC, Miquel Sellar√®s, donar√† una confer√®ncia sobre seguretat nacional en el marc de les Tert√ļlies amb Gr√†cia. L'acte tindr√† lloc a la sala del Centre Artes√† Tradicion√†rius a les 20h.
 ∑
Notícia · Política
El ministeri D'Afers Espanyols impedeix al Govern català signar un acord amb ONU-Habitat
Una delegació de la Generalitat de Catalunya encapçalada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha participat a la tercera conferència de les Nacions Unides per l'habitatge i el desenvolupament urbà sostenible que s'ha celebrat aquesta setmana Quito. Durant la Cimera estava previst que el Govern  signés un Memoràndum d'Entesa
Opinió · Política
Desconnectem del franquisme - la Derogació de la Llei d'Amnistia del 1977
Daniel Laspra
Advocat del CADCI
Els darrers dies hem pogut escoltar varies noticies contradict√≤ries que posen en q√ľesti√≥ l'anomenada "transici√≥ espanyola", en el context del proc√©s d'autodeterminaci√≥ catal√† i per iniciativa de la Comissi√≥ de la Dignitat s'ha presentat al Parlament una proposta de llei de reparaci√≥ "jur√≠dica" de les v√≠ctimes del franquisme,
 ∑
Notícia · Nació Digital
S√°nchez Llibre s'incorpora a la c√ļpula de la CEOE
Josep S√°nchez Llibre, exdirigent d'UDC i exdiputat al Congr√©s, s'incorpora aquest dimecres a la c√ļpula de la CEOE, la gran patronal espanyola, per encarregar-se de les relacions de l'organitzaci√≥ amb el Parlament espanyol. S√°nchez Llibre ser√† adjunt a Joan Rosell, el president dels empresaris.
Opinió · Política catalana
El referèndum: alguns missatges clau que han d'arribar a TOTHOM
Miquel Strubell
Socioling√ľista
Em permeto de suggerir, amb voluntat d'estimular un debat obert, alguns missatges clau de cara al referèndum. Una altra cosa és si serem capaços d'esquivar el setge mediàtic (hem d'exigir-los equitat i veracitat!) per fer-los arribar a sectors de la nostra societat menys proclius a la independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠