Dijous, 25 de juny del 2015 | 17:31
Opinió
Destruir el sobiranisme, pas a pas. Manual pràctic català
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
1-     Força un posicionament unitari sobre l'eix nacional en aquells partits i coalicions on existeixi diversitat ideològica al respecte. Així, debilitaràs els seus sectors interns independentistes, i hi reforçaràs els federalistes i unionistes. Perdràs un actiu imprescindible per construir la independència, perquè els independentistes de formacions polítiques plurals no faran transfuguisme sinó que cauran en la desmobilització.

 

Crònica · Afers religiosos
L'espanyolisme sense ètica atempta contra la convivència
Veus i actuacions del front espanyolista transgredeixen l'ètica política i atempten contra la convivència a la societat catalana i contra una futura relació cordial entre una Espanya sobirana i una Catalunya sobirana.
Opinió
Independència, fragmentació i amenaces
Ignasi Faura
Advocat
Entre altres reflexions podem afirmar que les recents eleccions municipals han portat un increment de les posicions independentistes a Catalunya.
Crònica · Madrid
Cinc moviments que ara farà Madrid
El nou escenari polític després del 24 de maig i la clarificació del mapa català amb la ruptura de CiU han portat els partits espanyols al desconcert, l'enrocament i la irritació. Ningú vol fer cap pas en fals abans del 27-S pensant en el seu propi horitzó electoral, el 29 de novembre.
Opinió
Ha arribat el dia
Jordi Xuclà
Diputat al Congrés per Girona
Suposo que esperen que els expliqui un dels fets més rellevants de l'última setmana: el final de la federació de CiU.
Opinió
El sí-sí no és només d'en Mas
Jaume Bosch
Diputat d’ICV al Parlament de Catalunya
No crec que se'm pugui considerar un sectari en relació a l'actitud del president Mas en el procés sobiranista. En l'entrevista televisiva penjada en aquesta mateixa pàgina del Tribuna.cat qualificava de positiu el paper del president pel que fa al 9 de Novembre, afirmació que va provocar les ires dels espanyolistes de Societat Civil Catalana.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí