Divendres, 15 de gener del 2016 | 19:04
 ∑
La fotografia · Política catalana
Es constitueix el nou govern de la Generalitat
El nou executiu català presidit per Carles Puigdemont es caracteritza per ser més jove que l'anterior (la mitjana d'edat és de només 46 anys) i per estar format per  cinc dones quan en l'anterior només n'hi havia cinc. Aquest govern és fruit dels equilibris polítics entre els integrant de Junts pel Sí.
Opinió · Política catalana
Keep Calm and carry on
Ernest Benach
President del Parlament de Catalunya entre els anys (2003-2010)
Gràcies al Josep M Ganyet (@ganyet) molta gent va descobrir l'existència d'aquesta expressió treta d'un cartell de propaganda de la Segona Guerra Mundial en què el govern britànic cridava a la calma a la seva població i els encoratjava a tirar endavant.

Opinió · Política catalana
Situació del procés
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Finalment sembla que el procés de la consulta democràtica del poble de Catalunya ha acabat millor del que preveiem només fa uns dies. Tenim President de la Generalitat i un govern recolzat per 70 diputats del nostre Parlament, és a dir, una majoria suficient.

 ∑
Crònica · Afers religiosos
El tarannà humà i cristià del president Carles Puigdemont
El president Carles Puigdemont és de tarannà humanista i cristià. Així és trasllueix amb unes quantes pinzellades de la seva vida.
 ∑
Crònica · Política
Rabell
Ivan Mambrillas
Si la ideologia dominant en l'esquerra radical catalana degu√©s molt menys al PSUC i molt m√©s al PSAN, potser la pregunta estrella de la campanya no hauria estat "senyor Ba√Īos, en cas que JxS√≠ no obtingui majoria absoluta, ¬Ņla CUP far√† president Artur Mas?",

 ∑
Recull de premsa · Política
Mart√≠nez:"√Čs d√®bil, per√≤ √©s capa√ß d'etzibar un bon cop de puny al tauler. Calma: tenim la partida guanyada"
En un article al Punt Avui el periodista Llu√≠s Mart√≠nez sost√© que si "el sentiment independentista ha crescut tant a Catalunya en els √ļltims anys ha estat gr√†cies a la proverbial matusseria de les autoritats espanyoles".
 ∑
Recull de premsa · Política
Culla: "L'abocador de la història"
En un article al Pa√≠s l'historiador Joan B. Culla ens diu "Doncs s√≠, tots ens hem equivocat en els pron√≤stics. Es va produir el miracle. L'instint de conservaci√≥ pol√≠tica va resultar m√©s poder√≥s que la dist√†ncia ‚ÄĒben real‚ÄĒ entre les concepcions ideol√≤giques i organitzatives de Junts pel S√≠ i de la CUP"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠