Dilluns, 9 de març del 2015 | 20:02
 ∑
Llibres / revistes
Valencians a Catalunya
Crònica · Política
L'ocàs de l'Espanya borbònica
"Els d√©us enceguen als qui volen perdre". Aquesta frase atribu√Įda a Plutarc sintetitza la situaci√≥ dels dirigents de l'Espanya borb√≤nica davant l'esclat de la majoria per la independ√®ncia a Catalunya i davant de l'enfonsament del bipartidisme, passats set anys de la m√©s profunda crisi des de la mort del General Franco. Els resultats de les eleccions d'aquest any enrunaran l'estabilitat de la segona restauraci√≥ borb√≤nica i la seva oligarquia mostrar√† la seva incapacitat per oferir un projecte de futur per al dif√≠cil segle XXI que ens espera.
Opinió
Cal una llista unitària a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre?
Ignasi Faura
Advocat
Estarem d'acord que la convocat√≤ria d'eleccions a Catalunya el 27 de setembre √©s el resultat de l'expressi√≥ majorit√†ria independentista a la Consulta del 9N. L'expressi√≥, que no t√© efectes jur√≠dics si t√© s√®ries conseq√ľ√®ncies pol√≠tiques.
 ∑
Crònica · Política
L'opció d'ERC: anar amb ex socialistes a les municipals
Els espais polítics, dia rere dia, es multipliquen però alhora les diferents forces polítiques concreten quina és la seva esteratègia i quina la seva opció. L'equip Junqueras-Rovira ha optat per consolidar l'espai republicà i reforçar-se en les properes municipals amb els diferents sectors que han anat consecutivament allunyant-se del PSC per a crear un pol d'esquerres moderat i sobiranista.
 ∑
Notícia · Llengua
Una advocada, vexada en un CIE per la policia espanyola per parlar en català
La Plataforma per la Llengua ha denunciat un nou cas d'agressió greu pel fet de parlar català. Es tracta del cas d'una advocada que va ser retinguda i vexada pels agents del Cos de la Policia Nacional d'un Centre d'Internament d'estrangers perquè s'hi va adreçar en català.
 ∑
Recull de premsa
Nadal: " Potser som més demòcrates que mai, però els objectius del 80% dels ciutadans estan més lluny que fa un any"
"Tenim de tot: tots els matisos socials i nacionals, totes les petites particularitats ideol√≤giques [...]. Per√≤ ¬Ņi la llibertat de decidir el futur de Catalunya?"
 ∑
Recull de premsa
Huguet: "Em pregunto què aportaria a aquest panorama tan complex una candidatura de l'ANC. Només confusió"
"Seria la manera m√©s r√†pida de su√Įcidi pol√≠tic d'un moviment que ha estat clau per fer-nos arribar fins aqu√≠, com he defensat tantes vegades".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠