Dilluns, 16 de novembre del 2015 | 13:01
 ∑
Crònica · Seguretat
El CEEC davant dels atemptats de París
Els atemptats produ√Įts a Par√≠s estaven preanunciats des de fa setmanes, sols calia que els terroristes d'Estat Isl√†mic trobessin el dia i l'hora per fer-los.
Opinió · Seguretat
Els Mossos d'Esquadra i la lluita contra el gihadisme
Marc Costa
Advocat i politòleg
Catalunya no √©s aliena al fenomen gihadista, ja que forma part d'aquest m√≥n occidental i, conseq√ľentment, √©s un dels principals "enemics remots" del gihadisme global.Beirut i Par√≠s ens han mostrat que el moviment gihadista global ha ressorgit (si √©s que mai havia minvat) amb una enorme for√ßa, amb la que l'autodenominat Estat Isl√†mic ha volgut deixar ben clar que ha
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Notícia · Política
La CUP aconseguiria entre 14-16 diputats segons l'ultima enquesta del CEO
La CUP milloraria resultats si se celebressin noves eleccions. Aix√≤, s√≠ m√©s no √©s el que assenyala l'√ļltima ¬†enquesta del CEO que pronostica una forquilla de 14-16 diputats per a la formaci√≥ de l'esquerra independentista, en comptes dels 10 actuals i els 3 aconseguits el 2012.
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
La Revista de Catalunya dedica un n√ļmero extraordinari a la figura de Max Cahner
Dos anys després del trapàs de Max Cahner, Revista de Catalunya dedica un monogràfic especial a la seva figura, amb col·laboracions, entre d'altres d'Eliseu Climent, Miquel Sellarès, Vicenç Villatoro, Antoni Pladevall, Jordi Manent, Joan Tres, Francesc Fontbona, Jordi Pujol, Isidor Marí i Jordi Maluquer.
 ∑
Recull de premsa
Mas-Colell: "No asfixiem el procés"
En un article a l'Ara Andreu Mas Colell afirma, a títol personal, que "El desenvolupament normal d'aquest debat hauria d'haver estat que, davant un gran objectiu compartit i la composició del Parlament, el president Mas hagués comptat des del primer dia amb els vots necessaris de la CUP, sense condicionants majors".
 ∑
Recull de premsa
Nadal:"En política és importantíssim saber d'on venim i on volem anar, però sobretot és imprescindible saber on som"
En un article a la Vanguardia el periodista Refael Nadal es mostra desconcertat per com han actuat els partits catalans després del 27-S i opina al respecte "començo a dubtar que estiguin interpretant correctament el resultat del 27-S i hagin entès on es troba avui la societat catalana"
 ∑
Crònica · Política catalana
Empresonaran els representants de Catalunya amb el teu vot?
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
L'Estat espanyol ens ataca per terra, mar i aire, tal com ha afirmat l'exministra de Defensa, Carme Chacón. Els hereus dels qui l'endemà de la victòria del Front Popular i del Front d'Esquerres del febrer de 1936 van preparar la rebel·lió militar del 18 de juliol, han reaccionat de  manera semblant davant la victòria independentista del 27 de setembre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠