Dimarts, 19 de novembre del 2013 | 19:42
 ∑
Crònica · Unió europea
Europa vol que ho fem bé
Joan Rusi√Īol
Periodista (@joanrusinol)
Feu el que feu, feu-ho b√©. Aquesta frase podria resumir una de les remors de fons que, poc a poc, es va fent audible a Brussel.les quan es parla de la situaci√≥ catalana. √Čs una escletxa encara petita per√≤ que val la pena no perdre de vista. A Europa hi ha fortes turbul√®ncies.
Opinió
Transició: cap on i amb qui?
Pere Pugès
Arquitecte
Els qui v√†rem viure la transici√≥ dels anys setanta del segle passat no en tenim cap dubte: estem vivint una segona transici√≥ que ha de completar el que va quedar per fer en la primera. No cal entrar, ara, en si es podia haver anat m√©s enll√† o si v√†rem perdre una oportunitat √ļnica. Ara se'ns torna a obrir la porta i aprofitarem l'escletxa que no v√†rem aprofitar llavors.
 ∑
Entrevista
"IB3 Ràdio és un cavall de Troia. Nosaltres pretenem tot el contrari"
Tomeu Martí
Coordinador de l'Obra Cultural Balear
Tomeu Mart√≠ abandonar√† la coordinaci√≥ de l'Obra Cultural Balear (OCB) a finals d'any per a posar-se a treballar per la construcci√≥ de l'√ļnica r√†dio privada en catal√† a les Illes Balears, Ona Mediterr√†nia, que previsiblement iniciar√† les seves emissions regulars a partir de desembre. Mart√≠, un dels impulsors del nou mitj√† de comunicaci√≥, porta m√©s de vuit anys creant i desenvolupant projectes de pa√≠s des de l'OCB i √©s tamb√© un conegut activista, escriptor i periodista de les Illes Balears.
Opinió · Política
L'estat propi no és una febrada
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
La legitima aspiració de Catalunya a reclamar un Estat propi "no és una febrada". Així de clar ho va explicar dilluns a Madrid el conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, en un esmorzar informatiu.
 ∑
Notícia
Arrenca la Via Basca, inspirada en la Via Catalana de l'Onze de Setembre
Entitats de la societat del País Basc treballen per a unir, el 8 de juny del 2014, Pamplona amb Durango amb una cadena humana de 123 quilòmetres, l'anomenada Gure Esku Dago.
 ∑
Crònica · Internacional
El vessant religiós del conflicte sirià
Han passat quasi dos anys i mig des de l'escat de la guerra civil a Síria i no sembla pas que el conflicte estigui prop de finalitzar. Com ja és notori, tot es va iniciar el març de 2011 quan unes protestes populars, sol·licitant canvis polítics i socials, foren violentament reprimides per les forces de seguretat del President Al-Asad.
 ∑
Recull de premsa
Xirgo: "El pas més fonamental per fer una cosa és creure-hi: anirà bé i sortirà bé. No depèn ni de Duran i del PSC"
"Serà curiós seguir el procés al PSC i veure d'aquí a un temps qui salta de les llistes a les municipals i al Parlament".
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "Hem de passar del de "Tenim pressa, molta pressa" al coratge, l'aud√†cia i la resoluci√≥"
"Crec que la nostra victòria final ara depèn de la capacitat que tinguem de fer, amb rapidesa, un nou canvi de marc d'autorepresentació col·lectiva, un canvi de frame , per dir-ho a l'estil de Goffman o Lakoff".
 ∑
Llibres / revistes
Els partits polítics deuen 270 milions a la banca
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠