Dimecres, 2 de abril del 2014 | 19:01
Opinió
El PSC pot esdevenir el partit conservador català
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
Una de les grans paradoxes de l'actual escenari polític és la conversió progressiva del PSC com a veritable alternativa del conservadorisme català. No és una ironia.
 ·
Crònica · Informe SIC
Provocació i 'frikisme'
És lamentable que un periodista de llarga trajectòria com Antonia Fernández hagi elaborat per El Confidencial una notícia poc contrastada que sols serveix per atiar el foc de la provocació i la maniobra de les clavegueres contra el sobiranisme cívic i pacífic de Catalunya. El conte de fades malèfic que explica que avui s'està estructurant una Nova Terra Lliure a Catalunya només pot respondre a dues coses: a una provocació o al producte d'una ment friki.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Llibertat per al raper
Ivan Mambrillas
L'ús de la violència defensiva, de la lluita armada, per part de minories oprimides acostuma a ser un assumpte tràgic.
 ·
La fotografia
Òmnium al Camp Nou: despullats per reclamar que #votarésnormal
Una desena d'activistes de l'entitat històrica Òmnium Cultural han format una pancarta humana aquesta setmana al partit de Champions Barça-Atlético de Madrid.
Opinió
D'aquells fabricants de faixes
Lluís Aragonès
Empresari
Els tres de la Trinca van cantar amb tota la ironia, tots els sentits i tot l'humor la societat que sortia del franquisme i caminava per la transició. Eren els anys en què la faixa estava de rebaixa i votar per primera vegada esdevenia tan excitant com la primera experiència sexual.
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Dues opcions: Que Catalunya sigui independent o una entitat dins un sistema amb trets molt confederals"
"Catalunya en poc temps pot ser un dels estats amb uns índexs més alts de benestar econòmic, social, cultural i de solidaritat internacional".
 ·
Recull de premsa
Miró: "Les paraules de Rouco, dites el dia que feia 75 anys del final de la guerra, són la mostra de la més absoluta falta d'humanitat"
"Si hi hagués un bon Déu, Rouco hauria de ser excomunicat i cremar a l'infern, almenys per una temporada. Els mateixos que va durar el franquisme, per exemple".
 ·
Crònica · Política catalana
Ferida oberta
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Catalunya no es regeix per l'Estatut aprovat pel poble català en referèndum l'any 2006 sinó per l'Estatut modificat per la sentència del Tribunal Constitucional espanyol. Aquesta és la situació injustificable i impensable en un país de la Unió Europea. Perquè en una democràcia la legalitat emana de la voluntat popular i a ella s'ha de sotmetre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí