Divendres, 17 de juny del 2016 | 19:32
 ∑
Crònica · Informe SIC
Crispació i expectació a les clavegueres davant el 26-J
Una gran crispació i emprenyament s'està estenent entre tots els "xiringuitos" creats per les clavegueres de l'estat per derrotar el sobiranisme. Prova d'això són diverses declaracions que han pogut recollir diversos membres del SIC per part d'integrants d'algunes d'aquestes organitzacions: "La plata arriba en compte gotes i ens comencen a exigir resultats"

 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Quico Homs, un perill per a Convergència i per al Procés
Desconcert √©s la paraula m√©s utilitzada pels aparells locals de campanya de¬† CDC molt acostumats a treballar en com√ļ en el marc de Junts pel S√≠ ¬†i en la idea de sumar una majoria social per la independ√®ncia una vegada s'ha materialitzat que Homs seria de nou el cap de llista convergent.

 ∑
Notícia · Política catalana
Sis membres del secretariat nacional de la CUP dimiteixen
Sis dels quinze  membres del secretariat nacional (SN) de la CUP han dimitit avui i ho han fet a través d'una carta interna en la que expliquen les seves raons per fer-ho. Es tracta d'Ester Rocabayera, Roger Castellanos i Joel Jové de Poble Lliure i Omar Diatta, Guim Pros i Tomàs Sayes  que denuncien "l'augment d'actituds sectàries i maquiavèl·liques que han impregnat, entre altres,
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Els ultres Ca√Īizares i Fern√°ndez Diaz, lluny del Papa i d'una prostituta
El cardenal Antonio Ca√Īizares i el ministre Jorge Fern√°ndez D√≠az s√≥n ultracat√≤lics i amics. Ambd√≥s queden molt lluny de la relaci√≥ humana i cristiana viscuda entre una prostituta argentina i Jorge Bergoglio, llavors arquebisbe de Buenos Aires i avui Papa Francesc.

 ∑
Recull de premsa · Política catalana
√Ālvaro: "M√©s m√ļscul, no un miracle"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-marc √Ālvaro, ¬†afirma que "Els girs de gui√≥ del proc√©s catal√† semblen infinits. Ara es parla d'un¬† refer√®ndum unilateral d'independ√®ncia (RUI), que hauria de substituir el full de ruta del Govern Puigdemont". I al respecte d'aquest ens diu "Em costa de veure que el RUI pugui transformar-se en el reset adequat.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Segura: No té sentit tornar a la casella de sortida: la via autonòmica està morta"
En un article al Punt Avui al Catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, Antoni Segura, afirma que "El "procés" està tocat. Es pot mirar cap a una altra banda o al melic, però la negativa de la CUP a aprovar els pressupostos ha deixat el procés molt tocat".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠