Dilluns, 17 de juny del 2013 | 19:39
Opinió
El nostre pont aeri generacional
Joan Rusiñol
Periodista (@joanrusinol)
Dies enrere la premsa va publicar una fotografia d'una nova reunió del Foro Puente Aéreo, format bàsicament per empresaris de Madrid i Barcelona però també amb la presència d'algun polític català i, sí, del president del Barça. No cal dir que no és un col·lectiu ben poc entusiasta de l'estat propi. És, però, la instantània d'un poder antic que s'evapora. Poc després llegir la notícia d'aquesta reunió vaig agafar un avió Brussel·les-Barcelona. Per atzar, vaig veure com un altre passatger s'aixecava per agafar la bossa i en treia un llibre per aprofitar bé el temps de vol.
Opinió
El cas Cazorla: contundència, Conseller
Miquel Sellarès
Periodista i president del CEEC
Fa temps que, en reiterats incidents entre una part de la ciutadania i la nostra policia nacional, els Mossos d'Esquadra, es produeixen afers que posen en dubte la professionalitat i el bon fer de la nostra policia.
 ·
Notícia
L'ANC presenta la cadena humana per la independència de l'11 de Setembre
El proper 19 de juny l'Assemblea presentarà la cadena humana organitzada per l'Onze de Setembre de 2014. L'acte comptarà amb la presència de dos organitzadors de la Cadena Bàltica de 1989.
 ·
Recull de premsa
Huguet: "L'obsessió assimilacionista de l'Estat aconsegueix victòries pírriques"
"[Victòries] A Galícia [...], Aragó, València i Balears, amb l'obertura en canal de les seves societats en lluita per símbols, llengua, cultura, en una guerra civil sorda que està paralitzant l'efecte tractor econòmic de la Corona d'Aragó, l'únic territori que estira del carro espanyol".
 ·
Llibres / revistes
El sociovergència tranquil·la
 ·
Recull de premsa
Muñoz: "Cal que el sobiranisme deixi enrere del tot vells dogmes com el de l'oficialitat única del català"
"És important que el debat nacional tingui ben present quina és la composició social i demogràfica del país, i actuï en conseqüència. No faltaran piròmans que voldran aprofitar les diferències culturals per inflamar el debat".
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica
Especialistes en sembrar mines
Sergi Sol
Periodista
Hi havia un alcalde que va decidir fer un referèndum al seu poble a favor d'un conreu de marihuana com a font per generar ingressos en unes arques municipals estressades i al límit del col·lapse. Les reaccions en contra de poderosos estaments van ser immediates. L'alcalde però, valent i decidit, va tirar endavant la consulta ciutadana. Valdria ─ens deia─ l'opinió de la majoria, valdria la democràcia, en definitiva.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí