Divendres, 10 de febrer del 2017 | 13:21
Opinió · Política catalana
Ja he dit que això és una guerra!
Miquel Strubell
Sociolingüista
Ho tinc escrit en aquesta mateixa publicació, i em sap greu haver-ho de ratificar: "El que està fent l'Estat no té nom. Està fent servir totes les estratègies, totes, d'un país en guerra, menys una: el recurs a les armes".
Crònica · Afers religiosos
L'abat de Montserrat: "Catalunya té dret a decidir"
L'abat de Montserrat, Josep M. Soler, ratifica en els actuals moments que travessa el país la seva postura de sempre: "Catalunya, com a nació, té dret a decidir el seu futur i,segons la habitual pràctica vaticana, quan una nació es declara independent es reconeguda com estat per la Santa Seu".
Opinió · Política
Entabanadors de ciutadans
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
La geopolítica mundial viurà un trasbals en els propers mesos. Per una banda, l'entrada de Donald Trump a la Casa Blanca ha estat com un terratrèmol: ha posat en entredit els fonaments democràtics dels Estats Units i ha deixat clar que,
Opinió · Política catalana
Del carrer a les nostres institucions
Jordi Porta
La situació social i política que estem vivint continua amb les contradiccions que els que tenim una certa edat i conservem la memòria d'alguns fets no podem deixar de repetir i denunciar. L'actitud dominant a l'estat espanyol és la de que cal respectar la llei vigent interpretada per un sector ideològic determinat.
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro:"Allò que fabrica independentistes és la manca de respecte i el seu complement pal·liatiu: el paternalisme displicent de qui es considera propietari del tros"
En un article a la Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro , en relació al 9-N i les aloracions que n'ha fet el PP afirma "té gràcia que sigui el PP –un partit minoritari i amb una implantació limitada a Catalunya– el que dictamini què és més o menys real al nostre país. Hi ha moltes Catalunyes, afortunadament,
Recull de premsa · Política catalana
Espada: "Crec que a hores d'ara ja es pot augurar que aquest ha passat a ser un judici sobre la qualitat democràtica de l'Estat espanyol"
En un article al Punt Avui Ferran Espada afirma que "A cap independentista català se li escapa que l'Estat espanyol és el principal obstacle a salvar per assolir les aspiracions democràtiques del dret a decidir. Però que, alhora, l'Estat és un gran cohesionador per al projecte independentista"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí