Divendres, 10 de juliol del 2015 | 10:19
 ∑
Crònica · Política catalana
27S: Prou de perdre el temps.
Tot i el gran respecte que em ¬†mereixen l'ANC i l'√ďmnium amb els seus respectius esfor√ßos per elaborar una candidatura guanyadora de cara al 27S, aix√≠ com ¬†les fermes actituds de Josep Rull, ¬†Marta Rovira i Quim Arrufat per trobar una sortida unit√†ria, cal exigir-los que deixin de perdre el temps i ,que en un m√†xim de vuit o deu dies, posin la locomotora del tren que ens ha de conduir a la llibertat en marxa.
Opinió · Política catalana
L'acord necessari o el possible?
Pere Pugès
Cofundador de l’ANC
Fa uns sis anys, quan vam comen√ßar aix√≤ que hem anat coneixent com a "proc√©s", en algunes coses de fons est√†vem m√©s o menys on encara som. Els primers papers que varen servir per emmarcar la feina del grup inicial del que va acabar originant l'ANC ja deien que els partits pol√≠tics podrien acabar sent una eina √ļtil o un escull.


 ∑
Crònica · Pla de lleida
Gregorio Morán, el perspicaç
Ivan Mambrillas
De tots els paral·lels assajats entre el referèndum grec de diumenge i el plebiscit vicari que celebrarem al setembre, el del periodista Gregorio Morán és, sens dubte, el més perspicaç.
Opinió · Política
Un procés que s'inventa a cada pas
Marta Rovira
Sociòloga
En democràcia, quan es posen les urnes, el resultat no es pot estar determinat d'antuvi per unes institucions de control. Això és el que semblava que havia de passar a Grècia i per això el resultat, amb un "no" clarament guanyador,
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Sellar√®s: "Male√Įdes llistes i el temps perdut"
Des de fa quatre o cinc anys, en aquests articles regulars a El Punt Avui he enviat sempre un missatge de fermesa i optimisme envers el procés nacional i la nostra dignitat nacional per voler ser simplement un nou estat.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Toni Com√≠n: "La "llista √ļnica civil" apareix com l'√ļltima esperan√ßa de suscitar un consens suficientment s√≤lid".
El professor i exdiputat al Parlament, Toni Com√≠n, escriu al diari Ara sobre els pros i els contres de la presentaci√≥ d'una llista civil unit√†ria de cara al 27S. Per a Com√≠n¬†"Aquesta f√≥rmula ret√© els avantatges de la "llista √ļnica de partits", per√≤ n'evita els inconvenients.
Opinió · Política
La Troica de Rajoy
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
S√© que √©s f√†cil que el lector pugui pensar que m'he venut l'enteniment si sento enveja per un pa√≠s que el m√≥n situa al llindar de l'abisme, amb l'atur per sobre del 25%, la prima de risc a 1.753 punts i un "corralito" que limita la disposici√≥ d'efectiu a 60‚ā¨ per dia. Qu√® se li pot envejar a un pa√≠s sotm√®s a aquest panorama?
Opinió · Política catalana
Ho estem complicant massa
Sara Prim
Periodista
D'acord que Espanya no ens deixa cap altra sortida. D'acord que calen majories excepcionals. D'acord que √©s un moment hist√≤ric i que ning√ļ ens va prometre un cam√≠ planer.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠