Dimarts, 20 de març del 2012 | 19:10
Crònica · Política catalana
CiU fa extensiu el pacte amb el PP a TV3
El govern d'Artur Mas ha entregat part del poder de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al PP. El representant dels conservadors al consell d'administració de l'ens en serà el vicepresident i Alícia Sánchez-Camacho afirma que el poder dels conservadors a la CCMA es deixarà notar com mai i que la seva influència arribarà a tots els àmbits.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Guerra bruta contra TV3 (II). El cavall de Troia
Que a CDC i a UDC hi ha sobiranistes conseqüents és una certesa indiscutible. A més a més, el pare de CiU, Jordi Pujol, als seus 82 anys ha sigut capaç de reconèixer equivocacions del passat i ha subratllat la necessitat de la sobirania nacional sense matissos.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Israel: un mirall tecnològic
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El nostre país ha estat sempre un país d'emprenedors. Un país amb mentalitat empresarial i una cultura comercial molt arrelada i basada en l'esforç, el sacrifici i la dedicació a la feina. Darrerament, això ha canviat i hi han moltes veus que tornen a reclamar la reivindicació d'aquests conceptes.
 ·
Notícia
La Crida passa el testimoni a l'ANC
La vella Crida a la Solidaritat, creada ara fa 31 anys, ha juntat de nou els seus antics membres per a donar suport unànime a l'Assemblea Nacional Catalana, constituïda el passat 10 de març.
 ·
Llibres / revistes
Amb Déu o sense
 ·
Crònica · Anàlisi política
Salmond té una pedra a la sabata
Marc Sanjaume
El líder de dels liberaldemòcrates ("libdem") escocesos, Tavish Scott, s'ha tret un as de la màniga contra el projecte independentista d'Edimburg en forma de reivindicacions localistes.
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "La independència és el pont per una bona relació entre nacions dins de la península Ibèrica"
"Aquest pont ens permetrà una relació entre iguals, al mateix nivell, i no com ara, que per transitar d'un lloc a l'altre els uns ens hem de mullar els peus i els altres pugen a cavall".
 ·
La fotografia · Societat civil
La 'flashmob' per la independència omple a vessar la plaça Catalunya
Milers de persones s'han concentrat aquest cap de setmana als accessos de la plaça de Catalunya per participar en el rodatge d'una 'flashmob' per la independència, una iniciativa dels creadors del 'lipdub' per la independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí