Dimarts, 29 de novembre del 2011 | 19:26
 ∑ Joan Ignasi Elena i √Ängel Ros s√≥n els dos candidats que proposen que el PSC tingui grup propi al congr√©s.
Joan Ignasi Elena i Àngel Ros són els dos candidats que proposen que el PSC tingui grup propi al congrés.
Crònica · Política catalana
La unitat dels catalanistes del PSC
Després de tres derrotes electorals consecutives, el PSC ha entrat en crisi. La principal força d'esquerres del país ha passat en tres anys de governar-ho tot a Catalunya a veure's desplaçada del poder per CiU i amb un PP emergent que el devora a l'antic cinturó roig de Barcelona.
Opinió · Política
De pobresa, classes mitjanes i ingressos
Anna Simó
Portaveu d'ERC
Segons dades de la Taula del Tercer Sector per al 2011, un de cada cinc catalans és pobre i els col·lectius amb risc de pobresa més alt són les persones majors de 65 anys, els infants i les famílies monoparentals i nombroses.
Opinió · Comunicació
No toqueu TV3
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Els mitjans de comunicaci√≥ p√ļblics catalans han contribu√Įt de manera directa i eficient a la normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica de la llengua catalana en tots els territoris on es parla.
 ∑
La fotografia
L'Opini√≥ Catalana analitza els reptes i perspectives dels Pa√Įsos Catalans
Aquest 3 de desembre Marta Rovira, Josep Gifreu i Salvador Card√ļs, entre d'altres, intervindran a les novenes jornades de l'entitat.
 ∑
Crònica · Economia
Cap a un sol banc i una caixa bancaritzada?
El president espanyol electe contempla en el seu full de ruta una nova reforma del sistema financer que provoqui noves fusions d'entitats financeres. A Catalunya, Unnim i CatalunyaCaixa són clarament a la diana.

 ∑
Notícia · Societat civil
La revista 'Time' ignora Catalunya
La publicació nord-americana no esmenta Catalunya en una llista de nacions que aspiren a convertir-se en Estat. En la llista apareixen el País Basc, Escòcia, Ossètia del Sud, el Tíbet, la Padània, Kurdistan, Quebec, el Sahara Occidental, Cascadia i Vermont.
 ∑
Notícia · Política
Quan l'ordre dels factors altera el producte: consulta abans o després pel pacte fiscal?
CiU aposta per convocar la consulta si el govern espanyol aparca l'acord, mentre que ERC considera necessari preguntar als ciutadans abans d'anar a Madrid amb la proposta.
 ∑
Entrevista · Euskal Herria
Otegi: "Si Rajoy té voluntat, la majoria absoluta del PP pot ser un avantatge per avançar en el procés"
Arnaldo Otegi
Exportaveu de Batasuna
Jorge Sainz a Diario basco .- Arnaldo Otegi accedeix a ser entrevistat per aquest diari a trav√©s d'un q√ľestionari previ que ha respost des de la pres√≥ de Logronyo.
 ∑
Notícia · Illes Balears
L'OCB demana a Bauz√° que escolti el clam del sector cultural i que no mati la cultura
L'Obra Cultural Balear demana al president del Govern de les Illes Balears, Jos√© Ram√≥n Bauz√°, que escolti el clam dels sectors culturals i que rectifiqui la seva pol√≠tica cultural i ling√ľ√≠stica. L'entitat fa extensiva aquesta reivindicaci√≥ a les m√†ximes autoritats del Consell de Mallorca i de l'Ajuntament de Palma.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
El model 'Smart City'
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El concepte Smart City, o dit d'una manera molt m√©s nostrada, de ciutat intel¬∑ligent, cada dia √©s m√©s present arreu, apareix amb m√©s freq√ľ√®ncia als mitjans.
 ∑
Notícia · Comunicació
TV3, Catalunya Ràdio i La Vanguardia lideren les audiències a Catalunya
Tots els mitjans de comunicació creixen, sobretot Internet, segons constata la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, que comptabilitza per primera vegada els lectors de l'Ara.
 ∑
Recull de premsa · Política
Salvador Card√ļs: "CiU ha guanyat malgrat el seu candidat"
El soci√≤leg Salvador Card√ļs analitza, en una entrevista al setmanari El Temps, els resultats de les darreres eleccions al Congr√©s, i afirma que "CiU ha guanyat malgrat el seu candidat".
 ∑
Recull de premsa · Política
Tresserras: "L'instrument essencial del gran salt endavant ha estat la Corporació"
El comunicòleg i exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, fa una aferrissada defensa de la CCMA i critica, en un article a l'Ara, les retallades que el Govern català vol aplicar a TV3.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠