Dilluns, 5 de desembre del 2016 | 16:03
 ·
Crònica · Nació Digital
Informe SIC: Sis mesos per entabanar-nos via el Grup Godó i Enric Millo.
Amb el nou govern de Mariano Rajoy i la desaparició dels dos pols oposats del seu anterior executiu Jorge Fernández Díaz i José Manuel García Margallo l'Operació Catalunya, almenys durant sis mesos, canvia d'orientació i d'estratègia.

 ·
Notícia · Seguretat
Qui és Josep Sort autor del llibre "La policia catalana una estructura d'estat? Fum, fum fum..."?
Són molts els que es pregunten qui és  Josep Sort que ha escrit aquest llibre sobre la policia catalana. I torna  a ser el de sempre : L'enemic és dins de casa.Segons Nació Riopollès ( 19-5-2015) Josep Sort (Alinyà 1972) va ser  el cap de llista de la xenòfoba i feixista Plataforma per Catalunya per Ripoll. Mosso d'Esquadra que es va agafar una excedència per poder-se presentar a les eleccions municipals.

Opinió · Política catalana
Catalunya serà digital o no serà
Mercè Conesa
Presidenta de la Diputació de Barcelona
Permetin-me la gosadia d'afirmar que el nostre país, en el futur, serà digital o no serà. I a partir d'aquí, vull posar de relleu unes reflexions basant-me en dues premisses. Per una banda s'ha constituït, fa ben poc, el Pacte Nacional per la Societat Digital, un protocol d'intencions amb què el Govern, les diputacions i el món local es comprometen a fomentar conjuntament el desenvolupament de la societat digital a tot el territori català i a establir mecanismes de col·laboració que sumin recursos i iniciatives per assolir aquest objectiu.

 ·
Crònica · Política
La justícia es pot guiar per criteris d'oportunitat?
D'acord amb fonts ben informades (La Vanguardia, pàg. 20 del 30/11/2016) el Tribunal Constitucional hauria ajornat l'admissió a tràmit d'un recurs del govern espanyol. Aquesta decisió vindria motivada per raons d'oportunitat, al entendre el ple d'aquesta alta jurisdicció que l'admissió a tràmit suposaria,
 ·
Entrevista · Nació Digital
Carme Forcadell: "El 80 per cent vol el referèndum, i no serà a la reforma constitucional; no se'ns tindrà en compte"
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
Carme Forcadell (Xerta, 1956) transmet serenitat. Evita especular sobre què passarà si la inhabiliten, però és conscient que si la Justícia la deixa fora de joc a abans del mes de setembre la pot convertir en part de la campanya del referèndum vinculant que han pactat Junts pel Sí i la CUP.
 ·
Notícia · Política catalana
Rovira afirma que la inhbilitació de Forcadell podria ser una raó per fer avançar la data del referèndum
En una entrevista als atins la secretaria general d'ERC, Marta Rovira, ha assegurat que la inhabilitació de la presidenta de la cambra catalana seria un "escenari límit" que implicaria la presa de "decisions polítiques" i que aquestes podrien " justificar l'avançament del referèndum".
 ·
Recull de premsa · Política
Llansana: "Que no paguin justos per pecadors. I el més important: que els pecadors paguin.
En un article al Punt Avui ens recorda Marina Llançana que "Divendres que ve se celebra el Dia Mundial Contra la Corrupció i, a diferència de la majoria de les causes que ostenten un dia mundial, aquesta no està en extinció".
 ·
Recull de premsa · Política
Requejo: "Un projecte nacional emancipador no passa per voler canviar l'Estat sinó per assolir un estat propi"
En un article a l'Ara titulat "Cants de sirena"  Ferran Requejo assegura que " Establir un nou estat a Europa necessita un màxim consens de país en els lideratges, objectius, estratègies i calendaris. No és una condició suficient, però sí que és una condició necessària. Sense això esdevé una empresa impossible".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí