Dilluns, 18 de març del 2013 | 19:44
 ·
Notícia
La carta oberta dels primers impulsors de l'ANC, al El Punt AVUI
Com si d'un element balsàmic es tractés, la majoria dels assistents a l'assemblea general de l'ANC va interpertar la carta adreçada per Miquel Sellarès, Pere Pugès i Miquel Strubell a tots els assistents a la trobada a Girona d'aquesta manera. El motiu: existien rumors d'una certa controvèrsia sobre la qüestió organitzativa i estatutària de l'associació.
Crònica · Política catalana
El dret de conquesta en la seva forma més subtil
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Rubalcaba va repetir al programa de Telecinco de dissabte 9 de març a la nit la seva tesi: el PSC està amb el 80% de catalans que defensen el dret a decidir de Catalunya; El POSE està al costat del 80% d'espanyols que sostenen que és són ells els que han de decidir el futur dels catalans. En aquest enfrontament, la democràcia, segons Rubalcaba, consisteix en que la majoria espanyola té dret a imposar-se a la majoria catalana, perquè inclou els catalans encara que aquests no vulguin.
 ·
TribunaTV
Mònica Terribas: els mitjans audiovisuals de la Catalunya independent
 ·
La fotografia
L'ANC aprova el full de ruta i acorda amb Òmnium la convocatòria d'una cadena humana per la Diada
Milers de persones han assistit a l'assemblea general de l'ANC aquest cap de setmana al Pavelló de Fontajau de Girona, on s'ha aprovat el nou Full de Ruta que aposta per "aconseguir que el 2014 quedin establertes les condicions objectives i necessàries per a aconseguir la independència".
Documents
Nou full de ruta de l'ANC
 ·
Notícia
Amb Independència: nou Verkami i entrevista a Mònica Terribas
Des del gener de 2012 Amb Independència ha acostat a la societat aquelles personalitats destacades que hi tenen molt a dir sobre la reestructuració i transformació de la futura Catalunya independent. Ara, Amb Independència enceta una nova etapa: amb la publicació del vídeo-entrevista a Mònica Terribas, el projecte ha iniciat un Verkami per a recaptar ajudes econòmiques.
 ·
Recull de premsa
Font: "L'embat contra Catalunya clama al cel i demana una resposta catalana a la mateixa altura"
"El restabliment de la Generalitat i el retorn del president exiliat, [...] són un fet lluminós [...]. Molts benpensants l'havien considerat cosa de somiatruites. El va fer possible [...] la força de la unitat. Avui, Catalunya necessita aquesta força. És tota la que té".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió
ANC: preparar-se pel 2014
Miquel Sellarès
Periodista
L'ANC celebra demà la primera assemblea general ordinària on s'hi espera una participació de més de 400 assemblees locals i de desenes de sectorials que representen més de 23.000 persones compromeses amb aquest projecte de construcció nacional que és l'ANC, una eina vertaderament imprescindible de mobilització.
 ·
Llibres / revistes
Sis mesos de vertígen
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí