Dimarts, 10 de març del 2015 | 19:07
 ∑
TribunaTV · Societat civil
ANC: 3 anys
Opinió
ANC: el Full de ruta més decisiu
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
El passat 4 de març, el plenari del Secretariat Nacional de l'ANC vam debatre i aprovar, amb un sol vot en contra, el Full de ruta 2015-2016 i la Ponència marc complementària. Des de l'endemà mateix, les assemblees territorials i exteriors de l'ANC disposen d'ambdós textos per tal de poder debatre'ls i presentar-hi esmenes, si ho creuen convenient.
Opinió
L'Ebre en un nou Estat
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya
El riu Ebre ha estat not√≠cia els √ļltims dies pel seu important cabal, que en el cas de l'Arag√≥ ha acabat desbordant-se i inundant milers d'hect√†rees de camps agr√≠coles, aix√≠ com diverses poblacions.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
MWC 2015: Dades i tendències
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
93.000 assistents. R√®cord absolut despr√©s de les 10 edicions celebrades a la capital catalana. 3.000 visitants m√©s dels esperats per l'organitzaci√≥. M√©s de 2.000 companyies exposant els seus productes i serveis a la fira, d'entre les quals 95 catalanes. 201 pa√Įsos representats en l'esdeveniment.
 ∑
Llibres / revistes
La reforma territorial de Catalunya Nord
 ∑
Notícia
Nova campanya per denunciar el setge al català a la Franja
Amb el joc on-line estimoelcatalà.cat la PxL ha volgut posar en primer pla la surrealista escena que es viu a la zona amb la denominació de la llengua com a LAPAO i amb tota l'acció destinada a desterrar el català.
 ∑
Recull de premsa
Basora: "Catalunya espera que l'entorn fiscal, dictaminat fora, li pugui ser favorable"
"Una política pressupostària determinada no és suficient si no va acompanyada d'un altre instrument essencial, la política fiscal, que se centra en la recaptació impositiva".
 ∑
Recull de premsa
Espada: "Urgeix cloure debats com el paper d'Uni√≥ o el full de ruta, i no reobrir-ne d'est√®rils com la llista √ļnica"
"El gegantí repte que afronta Catalunya comporta tenir clar que l'enemic és l'Estat espanyol i no la resta de partits que formen part del procés i amb qui CiU hauria d'estrènyer llaços en la unitat d'acció".
 ∑
Crònica · Política
L'ocàs de l'Espanya borbònica
"Els d√©us enceguen als qui volen perdre". Aquesta frase atribu√Įda a Plutarc sintetitza la situaci√≥ dels dirigents de l'Espanya borb√≤nica davant l'esclat de la majoria per la independ√®ncia a Catalunya i davant de l'enfonsament del bipartidisme, passats set anys de la m√©s profunda crisi des de la mort del General Franco. Els resultats de les eleccions d'aquest any enrunaran l'estabilitat de la segona restauraci√≥ borb√≤nica i la seva oligarquia mostrar√† la seva incapacitat per oferir un projecte de futur per al dif√≠cil segle XXI que ens espera.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠